2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من امروز صبح تموم كاراي خونمو انجام دادم و امروز بعد چند روز اومدم به پاكسازي و شكرگذاريم رسيدم خيلي حس خوبيه وقتي رو كاغذ همه احساست رو خالي كني و از نو ذهنت رو با افكار سازنده تر جايگزين كني امروز من برنامه كوتاه مدتم تا پايان ماه تابستون نوشتم كه جز اون تناسب اندام انجام كاراي پايان نامم كه چندوقتي بيخيالش بودم رو تو اولويت قرار دادم به خودم قول دادم حداقل پنج تا كتاب بخونم ازهمتون ممنونم كه اين روزا كه نبودم مثل هميشه فعال وموفق پيش رفتين

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
سلام بچه ها من دوباره دارم مادر میشم اینم ی خبر خوب

عزيزم خيلي خوشحالم كه ني ني دار شدي ايشالا به سلامتي روي ماه ني ني تو ببيني

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

برنامه بخشش من کار کرد.چند تا چیز منتظرش بودم انجام شد.

الان دارن تاپیک جذب و شکرگذاری میخونم.اونم موثر بود برام.

بچه ها کارهای مفید یه دقیقه ای به برنامتون اضافه کنین.یه مرطوب کننده بعد حموم نمیدونم چیه کار به این سادگی از خودم دریغ میکردم.یا یه لیوان اب خوردن به محض بیداری.یا شکر گذاری و جملات تاکیدی قبل خواب و بعد بیداری

سلام بچه ها من امروز صبح تموم كاراي خونمو انجام دادم و امروز بعد چند روز اومدم به پاكسازي و شكرگذاري ...

سلام سما جون چرا پس تاپیک فعا نیست همیشه من تا چندروز پیش سر میزدم اصلا کسی نبود

سلام دوست عزیز همین که مطالعه میکنین عااااالیه منم کتاب چهار اثر فلورانس را دارم میخونم واقعا بی نظی ...

چه خوبه یه کتاب چند بار می تونید.  من هیچ کتابی به انتها نمیرسونم