2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست
مگه ساعت حضور ده نبود؟؟👀👀

چرا ولي دوستان معمولا نميان فردا بعدازظهر ساعت ٥ دور هم جمع ميشيم دوستان كساني كه ميتونن بيان

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام کجایید دوستان ؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ای زنان موفق پس کجایید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

منم دیگه میبینم کسی نیست مطلب نمیزارم

خانمهای گل بیاین از کاراتون بگید 

من چند روزی میشه که از مسافرت اومدم مشغول کارای خونه بودم کمتر سر میزدم 

صبح ها شوهرم رو که صبحانه میدم دیگه نمیخوابم کارامو انجام میدم ناهار و نظافت و مطالعه 

البته خواب صبح خیلی شیرینه ولی خب من بعدش حس بدی دارم یعنی تا شب کسلم انگیزه ندارم انگار وقت مفیدم از بین میره ، به خاطر همین چون کارم جلوتره دیگه نمیخوابم و به حسم غلبه میکنم اینجوری راضی ترم 

دنبال خونه میگردیم دعا کنید بتونیم وام بگیریم و بخریم ، از مستاجری خسته شدم ، البته ایمان دارم که خدا کمکمون میکنه ولی دعا هم گاهی معجزه میکنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

دارم تمرین میکنم افکار منفی رو رد میکنم ، هنوز به اون مرحله نرسیدم که فکر منفی نکنم ولی همینکه فکر بد رو سریع دفع میکنم به نظرم خوبه اجازه نمیدم افکار منفی بال و پر بگیرند در حدی اند که میان یه احوالی می پرسن و میرن   

برای دخترم هفته پیش خونه مادر شوهرم تولد گرفتم خوب بود جای همگی خالی ، یه کم سخت بود چون اونجا مهمون بودیم و آدم تو این شرایط وسایل و امکانات خودش رو نداره و همه چیز در اختیارش نیست اما دخترم خیلی شاد شد بقیه هم راضی بودند خدا رو شکر ، خاطره خوبی شد

سلام من کارای روتین رسیدگی به خودم انجام میدم هرروز.یه کار جدید امروز میخام انجام بدم.اینکه اهدافی که تو این چندسال داشتم بنویسم 1 بابت اونایی که رسیدم شکرگزاری کنم 2 بابت اونایی که نشد و نخاهد شد سوگواری و بابت اونایی که نشد و احتمال داره بشه برنامه ریزی.

بعدا نتیجش میگم.

ضمنا من یه برنامه بخشش هم نیاز دارم.چندتا کارم  استپ خورده یه روانشناس بهم گفته چون تو دلت بایدکسی یا کسانی رو ببخشی.میدونم از کیا کینه دارم ولی سخته اما بخاطر خودم سعی میکنم بتونم ببخشم و رها کنم