2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

يه چيز ديگه كه تجربه كردم اينه كه گاهي حتما لازم نيست كه بديهاي كسي رو كه ميبينيم مستقيم به روش بياريم گاهي يادآوري غير مستقيم تاثيرگذارتره

امروز ٨ليوان آب خوردم و ماسك گذاشتم صبح زود الانم كه يكم خسته شدم ميخوام تا پسرم خوابه چند صفحه ايي كتاب بخونم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

سلام.خداروشکر میکنم این چند روز با اینکه یه مقدار روزهای ناراحت کننده ای برام بودن با توکل به خدا و انرژی مثبتم، از همیشه بهتر بودم.به لطف خدا کمتر غصه خوردم. خدارو هزاران مرتبه شکر. برنامه هام ان شاالله از فردا جدی تر میشه.ان شاالله میام میگم چیکارا میخوام بکنم و تا چه اندازه موفق بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

من دیروزم کلا مهمونی بودم 

ان شا الله از امروز برنامه هامونو دقیق میکنیم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

سلام 

من تنبلی میکنم و کمتر به خودم میرسم و شوهرم گاهی ازین ک موهام شونه نیس و کرم نزدم و ... شاکی میشه 

البته لباسام همیشه تمیز و مرتبه 

ولی امروز رفتم دوش گرفتم لوسیون و دئودورانت زدم . آبرسان زدم . موهامو شونه کردم و مرتب شدم 

امیدوارم هر روز بتونم تمرین کنم تا عادت شه 

دنبال یک ماسک موی خوبم و از شنبه ک امتحانام تمون شه ورزش میکنم 

ممنون از تاپیک خوبتون 

سلام دوستاي گلم

من امروز صبح پاشدم يكم به خودم رسيدم و يكم شكرگذاري كردم اين شكرگذاري حالمو خيلي خوب ميكنه تو شروع روز

من هرروز يه كاغذ برميدازم اول از همه افكار مزاحمموروش مينويسم و خطش ميزنم باور كنيد كلي سبك ميشم و بعد يه كاغذ برميدارم و تموم كاستي هام رو يه طرف مينويسم و مقابلش درازاي هركاستي يكي از اتفاقات خوب يا نعمت هايي كه خدا داده رو مينويسم

باوركنين انقدر خوبياي زندگي زياده كه اگه بخواي مقايسه كني با كاستياش واقعا خيلي زيادتره من هميشه خدارو شكر ميكنم نيمه پر ديدن ليوان هميشه حالمون رو بهتر ميكنه ما الان تو همين موقعيت هستيم

من امروز يه نامه هم براي همسرم نوشتم و ازش بابت خوبياش تشكر كردم الانم ماسك ماست و نشاسه به صورتم زدم و هنر عشق ورزيدن رو ميخونم

بچه ها امروز يه تمرين بذاريم براي فردامون من پنج تا قانون موفقيت با معنيش رو ميذارم و ازتون ميخوام كه فردا به هر نحوي ميتونين تو زندگيتون پياده كنين و بياين اينجا توضيح بدين  

١-قانون انگیزه

هر چه می گویید یا انجام می دهید از تمایلات درونی، خواسته های شما سرچشمه می گیرد. پس برای رسیدن به موفقیت باید انگیزه ها را مشخص کرد تا با یک برنامه ریزی اصولی به هدف رسید.

2 - قانون انتظار
اگر با اعتماد به نفس، انتظار وقوع چیزی را در جهان پیرامونتان داشته باشید آن چیز به وقوع می پیوندد . شما همیشه هماهنگ با انتظارات تان عمل می کنید و این انتظارات بر رفتار و چگونگی برخورد اطرافیانتان تأثیر می گذارد.

3 - قانون تمرکز
هر چیزی را که روی آن تمرکز کرده و به آن فکر کنید در زندگی واقعی، شکل گرفته و گسترش پیدا می کند. بنابراین باید فکر خود را بر چیزهایی متمرکز کنید که واقعاً طالب آن هستید.

4 - قانون عادت
حداقل  95  درصد از کارهایی که انجام می دهیم از روی عادت است. پس می توانیم عادت هایی را که موفقیت مان را تضمین می کنند در خود پرورش دهیم؛ و تا هنگامی که رفتار مورد نظر به صورت اتوماتیک و غیر ارادی انجام نشود، تمرین و تکرار آگاهانه و مداوم آن را ادامه دهیم.

5 - قانون انتخاب
زندگی ما نتیجه انتخاب های ما تا این لحظه است. چون همیشه در انتخاب افکار خود آزاد هستیم، کنترل کامل زندگی و تمامی آن چه برایمان اتفاق می افتد در دست خودمان است.

سلااااااام🤗 من برا امروز به خودم نمره بیست میدم کل تمرینا رو اجرا کردم  مخصوصا پاکسازی که عال ...

سلام عزيزم كم پيدابودي برامون بگو براي پاكسازي دقيقا چيكارا ميكني

سلام  واای باز دیشب تا نمازصبح بیدار بودم بعد نماز خوابیدم البته به لطف این که امروز همسرم خون ...

گل نسا كجايي كه نمياي سر بزني

سلام عزيزم كم پيدابودي برامون بگو براي پاكسازي دقيقا چيكارا ميكني

عزیزم این چندروزه همسرم حالش خوب نبود و کارمون به بیمارستان کشید برا همین نتونستم بیام 

برای پاکسازی یه برگ کاغذ(که معمولا به چند تا برگ میرسه😊) برمیدارم و بعد هرچیزی که توی ذهنمه رو مینویسم و بعد خوب که نوشتم از روش یکبار میخونم و میریزم بیرون همین کلی ارومم میکنه و در ادامه هر فکری که میخواد تو سرم بیاد سریع یک پرده سفید رو تصور میکنم و به اون فکر اجازه ورود نمیدم خیلی عالیه