2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

سلام 

واای باز دیشب تا نمازصبح بیدار بودم بعد نماز خوابیدم البته به لطف این که امروز همسرم خونه بود راس یک ربع به نه بیدارباش زد و خوبیش اینه که میتونم ظهر نخوابم و خستگیمو نگه دارم برای شب و زود بخوابم 

الانم میخوایم دو نفری خونه تکونی کنیم  کل لوازم خونه رو اضافه و بدرد نخور و اونایی که چند ساله استفاده نشده رد کنیم 

راستی دوستان امشب قرعه کشی صندوق هست میشه از ته دلتون دعا کنید اسم من دربیاد ممنونم از همتون 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
قرار بود امروز برنامه تغذیه و ورزشم رو بریزم خب مربی نبود و فعلا تا شنبه نیست اما مقرف میوه رو خودم ...

استخر عالیه منم باید برم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزان  من در حال حاضر مسافرتم ، دو سه روز دیگه بر میگردم تهران ، و یه برنامه خوب رو شروع ...

سلام عزیزم خوش بگذرون حسابی تووپ بیا که اینجا کار داریم   

خدایااا ممنونم از این روز خوووووووووووووووووووووووب

سلام وای خدایاشکرت این تاپیک عالیه 

من سالهای سال ازصبح متنفربودم کارم کشبدبه افسردگی قرص دارودرمانی هرکاری بگیدکردم تابتونم سحرخیزشم ولی نشدکه نشد حتی ارایشگاه زدم ولی نتونستم بیدارشم برم سالن حتی کارم کشیدبه جایی که شوهرم بهم خیانتکردداشت زن میگرفت نزدیک بودطلاق بگیرم ولی یه مدت روخودم کارکردم چون دیدم بچه هامم افسرده دارن میشن میگیرن میخابن یولش یولش دیدم ازنورصبح خوشم میاد الا ن چندروزه که صبحهابعدازنمازبیدارم یعنی هفت صبح صبحونه اماده بودوشوهرم فرستاده بودم نون بگیره الان زندگی عالیه بچه هام بیدارن وسرحال همه چی عالیه خداروشکردعاکتیدبتونم ادامه بدم

چ

سلام وای خدایاشکرت این تاپیک عالیه  من سالهای سال ازصبح متنفربودم کارم کشبدبه افسردگی قرص دارو ...

خدارو شکر

انشاالله به همین منوال پیش میره. می دونم که تو می تونی. پس کم نیار و ادامه بده

سلام وای خدایاشکرت این تاپیک عالیه  من سالهای سال ازصبح متنفربودم کارم کشبدبه افسردگی قرص دارو ...

سلام عزيزم خوشحالم كه تونستي رو خودت كار كني منم سعي دارم صبح ها خيلي زود پاشم

برنامه امروز من

بعد از نماز صبح خوابيدم اتفاقا منم ترسيدم كه شايد خوابم ببره بيدار موندم تا اذان و بعد خوابيدم ١٠پاشدم و تميز كردن خونه درست كردن نهار و خريد تو برنامم بود چون فردا نهار مهمون دارم قراره ٤به بعد 

٣٠دقيق شكرگذاري

٣٠دقيقه پاكسازي

٣٠دقيقه رسيديگي به خودم رو حتما داشته باشم

راستي گلنسا جون ممنون بابت روش پاكسازي كه يادم دادي خيلي دهنمو پاك كرد از افكاراي بيخودي

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

سلام من ازساعت یک ونی م بیدارم همسرم راهی سفربود پنج صبحونشودادم وشش راه افتاد رفتم باغچه وحیاطوبالکنویه صفادادم اب بازی عالی بوداززردالوهای حیاط چندتاخوردم لباسام توماشینه دخترم تدریس زبان داره میخوام صبحانشواماده کنم 

به به چه تاپیک خوبی

منم امروز صبح زود بیدار شدم چون کلی مهمون دارم ناهار

منم یه زن موفق هستم به نظر خودم تو زمینه خونه داری و همسر داری و بچه داری

شاید در اینده که بچه هام بزرگ شدن و مستقل شدن منم خودمو تغییر بدم و یه کار دیگه ای شروع کنم و یه کم از خونه داری فاصله بگیرم

ولی محاله تا قبل از هشت سالگی دوتا بچم برم سمت هیچ کاری

چون هر جور نیگا میکنم میبینم بچه هام ضربه میخورن

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

این تاپیک خیلی خوبه 

به نظرم خانم ها در هر زمینه ای که موفق هستید بیایید اینجا بگید تا بقیه هم استفاده کنن

مثلا مجردها 

خانم های شاغل

خانم های خونه دار

چون ممکنه خانمی که امروز تو شغلش موفق هست دو روز دیگه مادر بشه و مجبور بشه چندسالی فاصله بگیره از شغلش 

یا یه خانم خونه دار بعد از چندسال بخواد بره سرکار

اینجا خیلی خوب میتونیم تجربه در اختیار هم بزاریم

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

من روزی نیم ساعت مطالعه نیم ساعت زبان خوندن.ده هزار قدم پیاده روی هر روز انجام میدم.ازین مقدار بیشتر ممکنه بشه اما کمتر نمیشه.

برا شکرگزاری هم دفتر تهیه کردم مینویسم تمرکزم بالاتره.

یکی از دوستان گفته افکار منفیت هرشب بنویس.فعلا زیاد موفق نبود.نهایت دو سه خط میتونم بنویسم.

ضمنا هر روز محض بیدار شدن دوتالیوان اب میخورم.یه فلاسک نیم لیتری هم پیشمه برا اب خوردن دائم پر میکنم.بعد چند روز حس میکنم پوستم خیلی بهتر شده.

ماسک هم میزارم اما نه هر روز.هفته ای دوبار. هفته ای دو روزم با تونر پوستم پاک میکنم.

راستی ویتامینمم یه روز در میون همراه ناهار میخورم.

یه کار دیگه جدیدا راغب شدم بیشتر استفاده از محصولات طبیعیه.مثلا دیگه قهوه رو بسته بندی نمیخرم.تو عطاری برام آسیب میکنن و فلفل سیاه هم دونه اش خریدم تو فلفل ساب ریختم.هم عطر و طعمشون بهتره هم تقلب توشون نیست.تخم مرغ هم محلی میگیرم.برا پاک کردن ارایشمم از روغن نارگیل استفاده میکنم.صابون زیتون رودبار م گرفتم برا بدن.

شما هم اگه تجربیاتی دارید لطفا بگید.