2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

اينم براي دوستان بگم كه اين برنامه هاي تمرين دوسه ساعتي از روز هست كه فارغ از كارا فقط و فقط به خودمون ميخوايم اختصاص بديم

شكرگذاري مطالعه رسيدگي به خود و پاكسازي و...

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام دوستان گلم  من امروز يكم حالم بد بود به اين خاطر هنوز كاملا برنامم رو انجام ندادم ام ...

موافقم 11 دیره

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام بچه ها نيستين؟

من هستم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام بچه ها نيستين؟

عزیزم وقتی میایی پست ها رو ریپلی کن بگو اومدم که برامون اعلانات بیاد ممکنه تو تاپیکهای دیگه باشیم حواسمون نباشه

عزیزم وقتی میایی پست ها رو ریپلی کن بگو اومدم که برامون اعلانات بیاد ممکنه تو تاپیکهای دیگه باشیم حو ...

چه خبر عزيزم برنامه فردا چي باشه بهتره

چه خبر عزيزم برنامه فردا چي باشه بهتره

عزیزم نمیدونم شما نظرت چیه ؟

عزیزم نمیدونم شما نظرت چیه ؟

شما پيشنهاد بده منم فردا با شما همراهي ميكنم حداقل يه كار جديد به برنامه اضافه كنيم

من میگم یه روز روی خانه داری بحث کنیم 

مثلا کشوی لباس ها رو چجوری میچینید یا یخچال رو و .... ممکنه خیلی چیزای بذرذ بخور گیرمون بیاد 

من مثلا مشکل لباس اضافه دارم تازه میدمم بره ولی بازم اینقدر هست  تو مرتب کردنشون موندم مخصوصا مانتو ومجلسی

من میگم یه روز روی خانه داری بحث کنیم  مثلا کشوی لباس ها رو چجوری میچینید یا یخچال رو و .... م ...

يعني فردا رو بذاريم براي نكته هاي خونه داري؟

باشه ساعت چند فردا باشيم خوبه؟دونفرم باشيم خوبه تا راه بيرفته

يعني فردا رو بذاريم براي نكته هاي خونه داري؟ باشه ساعت چند فردا باشيم خوبه؟دونفرم باشيم خوبه تا راه ...

سلام 

اره عزیزم  یه تایم صبح بزاریم یه تایم شب 

من برناممو از فردا اینطور میریزم 

صبح ساعت 6:30 تا 7 بیداری  خوردن ترکیب آب با لیمو 

7:30 خوردن صبحانه  

9 خوردن اب 

10 حرکات کششی  10:30 تا 11 میان وعده

1 تا 1:30 ناهار 

3 تا 4 میان وعده 

6 تا 7 ورزش 

7 تا 8 شام 

10 یه لیوان شیرگرم با خرما

10:30 خوابیدن 

قرار بود امروز برنامه تغذیه و ورزشم رو بریزم خب مربی نبود و فعلا تا شنبه نیست اما مقرف میوه رو خودم بالا بردم از اون طرف مصرف برنج رو آوردم پایین 

در مورد ورزشم زانو غم بغل گرفته بعد از ظهر نشسته بودم خونه که چه کنم چه نکنم دیدم عه من کارت استخر دارم برا روزای چهارشنبه الانم ساعتشه چرا نشستم خونه بدو حاضر شدم رفتم استخر و تو آب ورزش کردم و راه رفتن ( چون زانو دردم و کمر درد متاسفانه معذوریت زیاد دارم  برا ورزش)  و بسیار حس خوبی بود 

باید اعلام کنم هفته ایی دو روز بنده استخرم 

اینم جزو برنامه ثابتهای من 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

سلام عزیزان 

من در حال حاضر مسافرتم ، دو سه روز دیگه بر میگردم تهران ، و یه برنامه خوب رو شروع میکنم ، نظرات رو خوندم عالی بود 

به نظرم تمرین برای دور کردن افکار منفی بزرگترین قدمه و باید روی این مسئله تمرکز کرد ، چون تا روح و روان سالم و مثبتی نداشته باشیم نمیتونیم به هدفهای بزرگتر برسیم و تغییــر کنیم 

من تو این زمینه باید تمرین کنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد