2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست
سلام دخترا.ببخشید این روزا نتونستم فعال باشم.راستش یک مقدار انرژی منفی دارم که واسه حل کردنش و مثبت ...

نيمه تاريك وجود خيلي قشنگه منم دارم ميخونمش دوستم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
میخوام وزن نرمال داشته باشم،اینجوری پوشش و تیپم هم بهتر میشه(خیلی ضعف دارم تو تیپ....بخاطر این که لا ...

خوش اومدي به جمعمون با ما همراه باش گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من این دو روز ده قسمت سریال دیدم.تمیزکاری و شستن ملافه ها.هرروزم نیم ساعت زبان میخونم.بیشتر از ...

خيلي خوبه تمرينارم انجام بده خالت خيلي بهتر ميشه مثل ما

من تو زمینه کنترل خشم نیاز به کمک دارم  

عزيزم پيشنهاد ورزش و تغذيت عاليه بهمون بعد خبر بده چيكارا كردي

براي كنترل خشم راستش من هروقت عصبي ميشم نفس عميق به اين صورت كه سي ثانيه هوا رو ميدمم سي ثانيه نگه ميدارم و بعد آروم عمل بازدم رو انجام ميدم اولا سه بار اما الان كه مسلط به خودم شدم يك بار انجام ميدم به قدري ذهنت منحرف ميشه كه گاهي عصبانيتت يادت ميره و فروكش ميكنه به خودت دو دقيقه تا پنج دقيقه حين خشم و عصبانيت حكم سكوت بده و به چشماي طرف مقابل فقط نگاه كن با ضمير ناخودآگاهت كار كن و روي يخچالت عين من يه استيكر بذار كه:

تالبخند زيباميتواندروي لبم نقش ببندد پس چرا اخم؟

هروقت تنهايي تو اينه به خودت بخند و بگو هيچ چيز ارزش نداره منو عصبي كنه اگه هم چيزي ناخوشايند هست سعي كن آروم تغييرش بدي

موقع ناراحتي سعي كن پنج صلوات بفرستي و از اون بالايي كه كنترل هرچيز دستشه كمك بگيري دوستم  

سلام ببخشید دوستان گلم روز اول که ناهار و شام مهمونی بودم 

روز دوم تعطبلات هم ناهار مهمون داشتم بعد از ظهرم خواب و شب هم سینما رفتیم فیلم اکسیدان که خنده دار و طنز بود و من عاشف بازی امیرجعفری و جواد عزتی ام عالی بود خیلی خوش گذشت بهم اومدیم خونه ساعت سه بود برای اینکه نماز اول وقتم رو از دست ندم تا اذان بیدار موندم ونماز و دعامو خوندم  اما ازونور خواب از سرم دست برنداشت تا یازده خوابیدم که اشکالی نداره خودمو میبخشم بابتش   

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

امروز 10 دقیقه میرم حیاط تو افتاب  ویتامین د بگیرم 

بازم امروز روز دوم پاکسازی هست باز روی کاغذ افکارتونو مینویسید باید به جایی برسیم که افکار مون یا به صفر برسه یا حداقل 

صبحانه هم میوه خوردم تصمیم دارم بخش عمده تغذیه ام رو ببرم روی میوه و گیاهان  ماسک صورت امروز  سفیده تخم مرغ و لیمو هست 

امروز ده دقیقه وقت بزارید چشماتونو ببندید به هیچ چیزی فکر نکنید  و به موسیقی طبیعت گوش بدید  صدای باران صدای رود خونه ..

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

الانم برم نماز اول وقت و بقیه برنامه عبادی 

وبعد هم آرایش ملیح  و یک فنگشویی در بخش لباس ها خیلییییییییی لباس هست باید یه سری جدا کنم بدم بیرون 

سلام سلام دوستان گلم 

من امروز يكم حالم بد بود به اين خاطر هنوز كاملا برنامم رو انجام ندادم اما دوتا پيشنهاد براي امروز دارم

يك اينكه ساعت حضورمون رو به ساعت ١٠شب اگه ماليليد تغيير بديم يا ٨شب يا بازه زماني بين ٨تا ١٠ كه معمولا آنلاين هستيم فقط لطفا نظراتتون رو بديد دوستان من

دوم اينكه حتما يه برنامه تغذيه خوب اگه سراغ داريد اينجا بذاريدممنون عزيزان

برنامه امروز من/

٣٠دقيقه عبادت

٣٠ دقيقه پاكسازي

٣٠دقيقه ماسك روي صورت و موهام

٣٠دقيقه مطالعه

اينم براي دوستان بگم