2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

ایده کتاب عالیه  من کتاب راز داشتن فرزند شاد رو دارم میخونم نوشته استیو بیدالف 

دوست داشتین تهیه کنید باهم بخونیم

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خانمها نظرتون راجع به برنامه ریزی واسه یک سال آینده چیه؟یه سری اهداف کلی میذاریم و ماه به ماه و هفته ...

من موافقم منم میخوام برا آزمون ارشد سال بعد شروع کنم به برنامه ریزی و درس خوندن زبانمم تقویت کنم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایده کتاب عالیه  من کتاب راز داشتن فرزند شاد رو دارم میخونم نوشته استیو بیدالف  دوست داشت ...

فایل پی دی اف کتاب رو میشه گرفت؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من موافقم منم میخوام برا آزمون ارشد سال بعد شروع کنم به برنامه ریزی و درس خوندن زبانمم تقویت کنم

نمیدونم اصلا اطلاع ندارم من از کتاب فروشی گرفتم 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
نمیدونم اصلا اطلاع ندارم من از کتاب فروشی گرفتم 

فکر کنم کتاب هایی معرفی بشه که بشه فایل پی دی افش رو گرفت بد نباشه دیگه همش نریم دنبال کتاب تو کتاب فروشیا البته که هیچی به کتاب دست گرفتن و ورق زدنش نمیرسه خیلی حس خوبی میده با آدم

منم کتاب نیمه تاریک وجود رو گرفتم میخوا بخونم. شنیدم کتاب خوبی واسه خودشناسی هستش

سلام
آره خیلی کتاب جالبیه من یبار مطالعش کردم دوستش دارم

برای شروع تغییر بهترین کار خودشناسیه و خوددوستی و اصلاح باورها و عادت ها

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
خانمها حالا برنامه تون واسه فردا چیه؟ یه جمع بندی کنیم

نمیدونم بقیه اما من یه پیشنهاد صفحات قبل دادم خواستید این باشه 

خواستید هم یکسری پیشنهادات بدید و یکی رو بکنیم مدیر اون تصمیم آخر رو بگه چطوره؟  یا لایک کنیم 

سلام. چه تاپيك خوبي يكمم به من انرژي بدين. من خيلي نااميدم

خوش اومدی باش اینجا و وقت کردی صفحات قبل هم بخون دوستا حرفای جالبی زدن اونجا چند درصد شار ژ بشو بیا و همراهمون باش و باهمدیگه فول شار ژ بشیم

منم تصميم گرفتم صبح پاشم و پسرم رو بذارم پيش پدرش يه چندساعت برم به كاراي عقب افتادم برسم از آشپزي خسته شدم فردا رو به خودم استراحت ميدم و ازبيرون غذا ميخرم يكمم ميرم آموزشگاه پيش دوستام ببينمشون

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!