2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست
پس ان شاالله فردا شب  با انرژی مثبت ناشی از انجام کاری که دوست داریم اینجا حاضر میشیم و به همدی ...

آره ايشالا خيلي پيشنهادات عالي دادين ولي فكر كنم برنامه كوتاه مدت و بلند مدت بذاريم بهتره يعني يه برنامه ٦ماه و يه برنامه دويا پنج ساله 

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مدتیه که روحیه خوبی ندارم فقط زندگی میکنم بدون لذت   ، دغدغه خونه و جابه جایی و مستاجری انرژیم رو گرفته البته خودم رو وادار میکنم که هر روز مطالعه رو داشته باشم حتی اگه شده پنج صفحه در حال حاضر کتاب چهار اثر از فلورانس رو میخونم بسیار مطالب خوب و کاربردی داره توصیه میکنم حتما تهیه کنید این کتاب به چاپ شصت رسیده 

اگه با حرفاتون بهم انرژی بدید که ممنونتون میشم چند وقته واقعا نیاز دارم به یه جمله امید بخش 

این تاپیک رو که دیدم خیلی خوشحال شدم احساس میکنم زمان تغییر فرا رسیده و من باید تکونی به خودم بدم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
من مدتیه که روحیه خوبی ندارم فقط زندگی میکنم بدون لذت   ، دغدغه خونه و جابه جایی و مستاجری انرژ ...

خوش اومدي گلم همه ما كه اينجاييم از شرايط حالمون خسته شديم و به فكر تغييريم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

به به چه تاپيك خوبي 

تاپيك با عنوان به اين خوبي چرا اينقدر كم بازديد خورده؟!!

زن موفق حتما نبايد دانشگاه رفته باشه ميتونه خيلي آگاه باشه و حتما براي خودش حرفه اي رو ياد بگيره و كار كنه.

زن موفق كمتر ناله ميكنه از نا خرسندي هاي زندگي، به جاش دنبال راه حل هاي منطقي و منطبق با مشكل ش ميگرده.

زن موفق مهرباني رو پيشه ي خودش ميكنه تا جاييكه ازش سوء استفاده نشه

زن موفق زياد مطالعه ميكنه ياد ميگيره تا جاييكه ميتونه كه  اطلاعاتشو توي زمينه هاي مختلف بالا ميبره و در هر موردي حرفي براي صحبت داشته باشه

زن موفق بهتره به فكر يادگيري حداقل يك زبان خارجي مثل انگليسي باشه( هر چه بيشتر بدونه بهتره)

زن موفق معمولا در بيشتر موارد اگر همسر خوبي نصيبش بشه همسر موفقي هم هست مگر اينكه به زندگي زناشويي ش بها نده

زن موفق از حرفهاي خاله زنكي دوري ميكنه

زن موفق شكست بخوره زمين بخوره ، بعد از بلند شدن قويتر از قبل شده

زن موفق بچه هاشو مستقل و غير وابسته بار مياره، همسرش رو بهترين رفيق و همراه ميدونه

زن موفق به ظاهر ، بهداشت فردي و حضورش در اجتماع و خانه و تناسب اندامش اهميت ميده( نميخواد خيلي لاغر باشه يا حتي چند كيلو اضافه وزن بد نيست) نيازي نيست حتما ميك آپ و لباس مارك داشته باشه همين كه مرتب و تميز و آراسته باشه كفايت ميكنه 

زن موفق برنامه ي جامع داره براي روزهاي هفته ش. وقتشو تقسيم ميكنه. برنامه ي اخر هفتشو ميدونه. 

چك آپ ساليانه ميكنه

به تغذيه ش ميرسه

ورزش ميكنه حتي سه بار در هفته هر بار ٤٥ دقيقه پياده روي تند

زن موفق حتما در مورد ازدواجش خيلي دقت ميكنه از فرط تنهايي يا حرف مردم تن به هر ازدواجي نميده

زن موفق همينجوري بچه دار نميشه مگر با برنامه ي اصولي و هماهنگي در مورد بزرگ كردن بچه با همسرش....

زن موفق لبخند زيبايي هم داره😊

يه بغل پر از مهر تقديم به همه ي زنان موفق و زناني كه قصد موفق شدن دارن🌺💗

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله
من مدتیه که روحیه خوبی ندارم فقط زندگی میکنم بدون لذت   ، دغدغه خونه و جابه جایی و مستاجری انرژ ...

انشاللاه صاحب خونه هم میشید

از فلورانس اسکاول شین دست نکش

من چاپ ۲۱ رو دارم از آبان ۸۰

زیاد بخونش و زیاد ازش نوت بردار و بکار ببر توی زندگیت. نتایجِ حیرت انگیزی خواهی‌ دید باید باهاش همسو بشی‌ مثل قبلهٔ دومت...

انشاللاه اخبار خوب بهم بدی عزیزم،مثلا خونه دار شدنتون

آنجا که راه نیست خدا راهگشاست

کتابهای باربرا د آنجلس رو هم برای بهبود روابط کلی‌ بخون..

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله

سلام چه تاپیک خوبی.

من یه پسر ۲۹ سالمه.دو پسر ۹ و دوساله دارم.سعی میکنم که رو خودم پا بذارم در عوض همسرم و پسرام شاد باشن.ولی آخرش هم وقت کم میارم هم خسته و عصبی میشم هم شوهرم میگه خیلی غر میزنی😂😂😂😂

البته کارای معمولی خونه که تموم میشه ولی دوست دارم همه جا براق باشه از اون ستاره ها دربیاد که تو کارتون نشون میده🤣🤣🤣

کمکم کنید و بگید چیکار کنم که به همه کارام برسم

این نیز بگذرد...

چه تاپيك خوبي

البته من خودم تو زمينه هاي اجتماعي و تحصيلي خيي بهتر از خونه داريم 

ولي از امروز ميخوام منم از اين ستاره ها كه نيوشا گفت تو خونم بزارم

البته من خيلي تنهام يه پسر سه سال و نيمه هم دارم درسم ميخونم واسه همين خيلي خسته ميشم و كمتر به خونه ميرسم

ولي از امروز ديگه ميخوام همه جاي خونم برق بزنه كه ديگه تو خونه داريمم نلنگم

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

استارتر عزیز آفرین تاپیک مفیدیه     .

زن موفق زنی هست که برنامه ریزی اولویت اول توزندگیش داره .حتی تجربه بهم ثابت کرده بهتره وقتی خونه ایم (برای زنان شاغل )کارهای روزمره ساده رو هم بنویسیم تا هیچی جا نمونه.

به سلامت پوستش اهیمت ویژه میده

واینکه همیشه سعی کنیم هرچند کم ولی مطالعه عمومی داشته باشیم ویادگیری زبان هم خیییییییییییییییییییییییلی مفیده .

به نظرم خیلی خوبه که علایقتونو بنویسین و با تلاش و برنامه بهش برسین .

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت