2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

منم همیشه وقتی یه حس بدی میخواد بیاد سراغم ودلشوره الکی بندازه تو جونم 

سریع به خودم میگم امروز یه روز عالیه که فقط اتفاقای خوب قراراه بیفته (دقیقا برعکس حسم ) اینقققققققققققققدر این تلقین برام قویه که بی نهایت حالمو و  روزمو خوب میکنه .این تلقینای موثر معجزه کرده توزندگی شخصی من

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

سلام دوستان ممنون از اينكه به جمع ما پيوستين حالا كه ميدونيم زن خوب و موفق چه ويژگي هايي داره پس بياين از امروز شروع كنيم

اول از همه بشاش باشيم و همش بخنديم صبح كه پاميشيم يه كاغذ برداريم و توش كارايي كه بايد انجام بديمو بنويسيم وسط برنامه هامون وقتي براي سرگرمي موردعلاقمون و خوندن كتاب حتما بذاريم بع زيباييمون و آراسته بودنمون فكر كنيم تو خونه كه هستيم حتي براي خريد و آشپزيامون دقيق برنامه بذاريم 

يكي از علت هاي ناراحتي ما عقب موندن كارايي هست كه يا انجام نشده يا نصفه انجام شده با برنامه ريزي دنبال حل اين كارا هم باشيمو ورزش رو از ياد نبريم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان يه چيز ديگه هم بگم من واقعا اعتقاد دارم زن به هرچي ميخواد حتما ميرسه و ميتونه شرايط رو هميشه به نفع خودش تغيير بده

زنان موفق به امضام هم رای بدید

انشالله همیشه تو زندگیتون موفق باشید😍😍

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
از كاراي مهم ورزشه خيلي مهمه

آره هم ميشه رفت باشگاه هم ميشه تو خونه و پارك كنار خونمون ورزش كنيم حتي در حد دويدن و پياده روي

بچه ها من امروز عصر پسرم رو سوار كالسكه ميكنم و ميبرمش پارك كنار خونه شماها هم هركدوم تونستين با بچتون يا با دوست و هركي دوست دارين برين پياده روي تو پارك كنار خودتون با خودتون عهد كنين كه ازين به بعد ميخواين قشنگ تر زندگي كنين من كه اينكارو ميكنم حتما

من مدتیه که روحیه خوبی ندارم فقط زندگی میکنم بدون لذت   ، دغدغه خونه و جابه جایی و مستاجری انرژ ...

سلام دوست عزیز همین که مطالعه میکنین عااااالیه منم کتاب چهار اثر فلورانس را دارم میخونم واقعا بی نظیره هر وقت میخونم کلی انرژی بهم تزریق میشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بچه ها من امروز عصر پسرم رو سوار كالسكه ميكنم و ميبرمش پارك كنار خونه شماها هم هركدوم تونستين با بچت ...

سلام عزیزم چه عالی خوش بگذره بهتون منم امشب میرم خرید پیش متخصص پوست هم رفتم امروز یه چند روزی بود وقت نمیکردم یعنی تنبلی میکردم برم ولی امروز رفتم     

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها دکتر فرهنگ یه سری سخنرانی داره به اسم سمینار موفقیت دکتر فرهنگ از اینترنت میشه فایل هاش رو دانلود کرد به نظرم اونایی که میخوان تغییر کنن حتما گوش بدن سخنرانی هاش رو واقعا عالیه خیلی از مطالبش شبیهه کتاب چهار اثر فلورانسه و واقعا تاثیر گذاره