2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

من چون عشق غذام فردا کوفته میپزم شوهرم دوست نداره اما برا اون غذا جدا میگذارم 

شما هم بگید چیکار میخواید بکنید؟  

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
منم دلم ميخواد گاهي وقتا فارغ از مسيوليت زن يا مادري براي خودم شادي كنم با چيزي كه دوست دارم خودمو س ...

از همین فردا 

مثلا چه کاری 

بگو؟ 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ اتفاقا من این برنامه رو امشب داشتم حلیم پختم برا افطار شوهرم خیلی دوست نداره حوصله درست کردن غذای دیگه هم نداشتم سر سفره همش منتظر بود چیزی بگم بگم بکش خوشمزس یا بگم حالا یکم بخور ولی اصلا عکس العمل نشون ندادم خودم کشیدم با اشتهاااا خوردم یه لبخند ژکوندم همش رو لبام بود  و تی وی میدیدم هیچی دیگه ایشونم دید چاره ای نداره همون حلیم رو خورد هیچی هم نگفت    

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
راستی من امروز به خودم قول دادم که دیگه تاپیکهای منفی و همچنین تاپیکهایی که فکر میکنم به دردم نمیخور ...

خیلی فکر خوبیه واقعا همین تاپیکای منفی کلی انرژی منفی میده به آدم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خیلی فکر خوبیه واقعا همین تاپیکای منفی کلی انرژی منفی میده به آدم 

ایده کتاب خوانی هم خیلیی عالیه اگه دوستان موافق باشن میشه یه کتابو معرفی کنیم بعد یه فرصت یک هفته ای بزاریم برا مطالعش بعد از یک هفته یه روز میتونیم راجب همون کتاب حرف بزنیم یا نظر بدیم یادش بخیر تل گرام یه گروه داشتیم از این کارا میکردیم واقعا عالی بود 

من چند ساله دوست دارم برم کلاس خیاطی اما به خاطر مسخره کردن همسرم و اینکه طوری رفتار میکنه که انگار ...

اتفاقا منم یکی از اهدافم کلاس خیاطی هستش. دارم تلاش میکنم زمانم رو براش تنظیم کنم

من چند ساله دوست دارم برم کلاس خیاطی اما به خاطر مسخره کردن همسرم و اینکه طوری رفتار میکنه که انگار ...

چند روز پیش یکی از بچه ها یه تاپیک زده بود راجب کلاسای فنی حرفه ای به سایتشون یه سر بزنین بعضی جاها کلاسی خیاطی هم دارن یا کلا کلاس های دیگه هزینه ای هم نداره مدرک هم میدن

واااااا من خیاطم   

درک میکنم شوهر تو تنها نیست اوایل که راه انداختم کارم رو چقدر حرف بارم میشد هیییی گذشت و گذشت الان من چند نفر زیر دستم کار میکنن 

دارم طراحی لباس میخونم و اون مهندسای عزیز که کلاس میگذاشتن بی کار 

البته که خانه داری شغل ارزشمندیه ولی خوب کار منم ارزشمند بود ضمنا منم کارشناسی مدیریت دارم و به سختی اینکارم رو سر پا نگه داشتم و جون دادم بهش

خانمها نظرتون راجع به برنامه ریزی واسه یک سال آینده چیه؟یه سری اهداف کلی میذاریم و ماه به ماه و هفته به هفته برای رسیدن بهشون چند قدم برمیداریم.من میخوام فردا برنامه ای که واسه سلامتیم دارم رو برای خودم بنویسم.مثلا اینکه واسه سفت شدن اندامم باشگاه برم.واسه پوستم دکتر برم و همچنین دیگه هر لوازم آرایش رو روی پوستم امتحان نکنم.تغذیه م رو ببرم به سمت سالم خوری و ....