2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

من امروز با خودم فکر میکردم. به نظرم شبهای قدر بهترین زمان واسه اینه که برای زندگیه یک سالمون برنامه ریزی کنیم.همونطوری که خدا توی این شبها سرنوشت یک سالمون رو برامون تعیین میکنه خودمونم میتونیم برنامه ریزی کنیم و ان شاالله با کمک خدای متعال به هدفهامون برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز با خودم فکر میکردم. به نظرم شبهای قدر بهترین زمان واسه اینه که برای زندگیه یک سالمون برنامه ...

سلام آره خيلي خوبه اما به نظرت چطوري برنامع بچينيم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

سلام

خوب چه خبر روزهاتون رو لبخندی کردید 

لطفا خواهشا این کلمه مگه میشه؟  

نمیتونم 

چرا من؟  

بد شانسم 

و از این دست کلمات رو چمدونشون رو از ذهنتون ببندید و بدید دستشون و بگید هررری دیگه بهتون اینجا نیاز نیست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

سلام 

من هميشه معتقد هستم ادم بايد كارايي رو انجام بده كه بهش انرژي مثبت ميده يا باافرادي معاشرت كنه كه حالشو خوب ميكنن 

انرژي منفي جذب ميشه ميتونيم از خودمون دورش كنيم

اينكه به نداشته هامون فكر كنيم ميتونه يه دليل براي تلاش بيشتر باشه اما زياديش افسردگي مياره

قبول دارم هرچي سن ادم بالا ميره يه سري موارد تو نظرش كم اهميت ميشه

من امروز با خودم فکر میکردم. به نظرم شبهای قدر بهترین زمان واسه اینه که برای زندگیه یک سالمون برنامه ...

آفرین عزیزم خیلی عالیه در کل بجز بار معنوی این شبها خیلی هم مهمه اینکه برای طولانی مدتمون برنامه داشته باشیم خیلی مهمه همین که تو این شبا حس کنیم میشه برای یک سال برنامه خوب خدا برامون رقم بزنه این عالیه 

یکی از روش های خیلی مهمی که برای هدف گذاری هست اینه که برای 5 سال اینده زندگی برنامه بریزیم مثلا یه روز که حس و حالتون خیلی خوبه بشینید با خودتون فکر کنید که تا 5 سال آینده میخواید کجا باشین هم به لحاظ زندگی شخصی هم جایگاه اجتماعی تحصیلی و در کل چند تا هدف مهم رو مشخص کنید و برا خودتون بنویسین  بعد هم برای رسیدن بهش برنامه ریزی کنید این کار خیلی روحیه بخش و کمک کنندس

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

این کلمه هم که بگیم یه چیزایی شعاره 

خوب بله شعار هست ولی مگه شعار نمیتونه واقعیت داشته باشه شعارها آرزوهایی هست که منترن صاحبشون پیدا بشه تا به واقعیت تبدیل بشن پس سعی کنید شعارای خوب رو شما صاحبش بشید 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
سلام خوب چه خبر روزهاتون رو لبخندی کردید  لطفا خواهشا این کلمه مگه میشه؟   نمیتونم  ...

سلام عزيزم قراره كه هممون يكي ديگه بشيم پر از انرژي و قدرداني و حرفاي خوب براي برناممون چيكار كنيم

زنهای گل خانمهای گل از نقش فداکار بودن بیرون بیایم همیشه فداکاری کردن باعث ایجاد توقع و افسردگی میشه 

گاهی بد نیست بهترین تیکه غذا برای شما باشه 

یه وقتایی برا خودتون باشید هرکار دلتون خواست بکنید و بگید حالتون رو ندارم حالا بگید فعلا حوصله ندارم 

لباس خوشگل برا خودتون بخرید برا خودتون برقصید برا خودتون آواز بخونید 

جیغ بکشید برید یه جایی که میشه جیغ کشید هرچند وقت یکبار از روی غم از روی شادی یا هرچی جیغ بکشید تا انرژیتون آزاد بشه

این کلمه هم که بگیم یه چیزایی شعاره  خوب بله شعار هست ولی مگه شعار نمیتونه واقعیت داشته باشه ش ...

منم موافقم اگه کسی با شعار انرژی میگیره خب این بد نیست اصلا چه عالی که از همین حرفا که به نظر بعضیا شعار گونه است انرژی بگیره و موفق بشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من خیلی هدفها داشتم که بنا به دلایل مختلف بهشون نرسیدم.شاید نداشتن اعتماد به نفس و تنبلی دوتا از دلایل مهمش باشن.الان بهشون فکر میکنم حسرت میخورم که چرا اینطوری شد.اما به امید خدا میخوام کاری کنم که پنج سال دیگه ان شاالله اگه عمری بود حسرت این روزها رو نخورم که چرا کاری واسه رسیدن بهشون نکردم

اینم یه برنامه برای فرداتون یه کار که دوست داشتیم یا هوس کردیم رو انجام بدیم و ذره ایی لطف توجه کید ذره ایی مهم نباشه رفتار شوهرمون چیه 

اخم کرد مهم نباشه حرف قشنگ نزد مهم نباشه زد تو ذوقتون مهم نباشه 

فقط و فقط بگید الان من مهمم 

مثلا یکی یه غذا هوس کرده که هیچ وقت نمیپخته به خاطر بقیه 

یا یکی هوس پوشیدن شلوار کردی داشته یا چه میدونم هر کاری که دلتون میخواد 

البته اگه واکنش شدید طرف مقابل داره خب انجام ندید یا یکم محدودتر چون ما قصد برهم زدن زندگی که نداریم 

زنهای گل خانمهای گل از نقش فداکار بودن بیرون بیایم همیشه فداکاری کردن باعث ایجاد توقع و افسردگی میشه ...

منم دلم ميخواد گاهي وقتا فارغ از مسيوليت زن يا مادري براي خودم شادي كنم با چيزي كه دوست دارم خودمو سرگرم كنم و به علايقم برسم دلم ميخواد براي خودمم باشم