2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست
سلام به همگي     به به چه تاپيكي خوشم اومد فقط چرا خلوته؟    

سلام عزيزم ما تازه سه روزه اين تاپيكو تشكيل داديم و قراره دوستاي خوبو مثل شماها پيدا كنيم تا اينجا پر پيمون شه 

خوش اومدي عزيزم به جمع ما بيشتر بحث ها رو قراره آخر شب ها پيگيري كنيم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

من تاپيك رو زماناي مختلف ميارم بالا تا بقيه هم درست داشتن باخبر شن اما بحث ما معمولا بعداز ظهرا يعني ٤/٣٠به بعد و بيشتر ١٢شب به بعده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تازگیا دارم بهتر میشم و خیلی ب خودم اهمیت میدم ..اخه ی چن وقت مریضی داشتم و ناامید شده بودم ازهمه چی..ولی ک ب زندگیمونو و همسرم ک فکر کردم دیدم باید بهترین باشم همسرم به کمک و عشق من احتیاج داره..

موفق باشید

دوستان بعضی ازنظرات خوبه ولی بعضی دیگه بنظرم خیلی روتین وکلاسیکه وکتابهای روانشناسی موقفیت پرازاین صحبتهاست.......بنظرمن هرچه صحبتهامون ناشی ازتجربیات واقعی خودمون باشه بصورت عامیانه وخودمونی هم بگیم ارزشش بیشترمیشه.

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 
منم تازگیا دارم بهتر میشم و خیلی ب خودم اهمیت میدم ..اخه ی چن وقت مریضی داشتم و ناامید شده بودم ازهم ...

سلام دوست عزيز خوش اومدي

باورت ميشه كه تمام تغييرات از يه جايي شروع ميشه كه احساس كني شكستي خسته ايي نااميدي

اونموقع هست كه تصميم بگيري و تغيير كني و به خودت بگي باتوام با خود خودت كه مني من باسد پاشم به خاطر خانوادم و كانون زندگيم من بايد بشكنم منه وجوديمو و دوباره من شم مني مفيد براي اطرافيانم

من امروز صبح كه پاشدم تصميم گرفتم خيلي روحيمو قوي كنم اينكه حرفاي روانشناسي هم تو حرفامون هست خيلي قشنگه درست عزيز به حرفامون جهت ميده هروقت جمع آنلاينمون زياد  شد مثل شبا از تجربياتمون ميگيم

سلام به روي ماهت عزيزم بله هستيم خوبي تمرينا رو انجام دادي

سلام سماارا جووون...راستش من قبلاخیلی ناشکربودم داشته هام به چشمم نمیومد اماازاول ماه رمضان خیلی خداروشکرمیکنم به خاطرهزاران هرارنعمتی که دارم وبه چشمم نمیومد.

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 
سلام سماارا جووون...راستش من قبلاخیلی ناشکربودم داشته هام به چشمم نمیومد اماازاول ماه رمضان خیلی خدا ...

باورت ميشه منم ديروز نشستم فكر كردم كه واقعا چقدر بعضي وقتا ناشكري كردم همين سلامتي كه داريم بزرگترين نعمته كه خدا بهمون داده من دلم ميخواد خيلي تغيير كنم و ماه رمضون ميتونه بهترين ايام باشه براي اينكه تمرين كنيم بهتر باشيم

سلام.امشبم کسی نیومده؟ مثل اینکه الکی ذوق کردم واسه این تاپیک. دخترا،خانمهای موفق کجایین پس؟

سلام عزيزم خوبي منم منتظر بودم اما كسي نيست چرا آيا