2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

من امروز کارم رو انجام دادم بعدم امروز تو برنامه ام گذاشتم خونه تمیز کرد به کمک اُمُ الریخت و پاش ( دخترم) 

ورزشم تو برنامه ام هست که بعد از ظهر انجامش دادم و خوب یه سری خرده کار که نشد انجام بدم 

اوه اوه بزرگترین حرکتم تنظیم تلویزیون دیدن دخترم که از صبح تا شب دیدن فعلا کردمش 4 ساعت بقیه اش کل زندگیم رو ریخت به هم و پاش پاش کرد 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها شرمنده مشكلي برام پيش اومد دسترسي به نت نداشتم خوبين فردا عصر ميام باشينا بازم ببخشيد براي نبودم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

سلام عزيزاي دل 

خوبين؟

بازم شرمنده كه ديشب بخث سر نگرفت 

خانم هاي گل بياين باهم ساده مرور كنيم چيزايي كه بينمون تعامل شد:

١-يه زن موفق بايد هم در جامعه و هم درمحيط خونش احساس مفيد بودن و ارزش كنه

٢-يه زن موفق مطابق با نقش هايي كه داره بايد بتونه تعادل رو در همه نقش هاش حفظ كنه

٣-يه زن موفق بايد شاد باشه و خنده اش رو صرف خانواده و اطرافيانش كنه البته كساني كه در زندگيش هويت دارن

٤-يه زن موفق بايد برنامه مدون داشته باشه و گذر ثانيه ها رو در جهت نزديك شدن به هدفش بدونه

واما باقي بحث:

دوستان يه سوال اساسي 

يه زن بايد چيكار كنه كه عشق رو در وجودش زنده كنه تا بتونه كانون خانوادش رو از حس شادي و انرژيش گرم كنه؟

لطفا نظر بدين

سلام دوستان چه تاپیک خوبی به آدم انرژی میده ممنون از استارتر عزیز

به نظر من یه خانم موفق شخصیه که تو همه ی ابعاد زندگیش در حد و اندازه ای که برای خودش رضایت بخش باشه بدرخشه چه از نظر همسرداری و خونه داری چه تحصیلی و جایگاه اجتماعی چه از نظر شیک و مرتب بودن و طناز بودن 

من نظرم اینه یه خانم تمام عیار باید از همه نظر بدرخشه تو اوج ظرافت و زیبایی یه کدبانوی نمونه باشه یه مادر خوب یه همسر عالی به لحاظ تحصیلی سطحش بالا باشه 

من که دلم میخواد همه رو با هم داشته باشم تا در آینده وقتی اسم زن موفق میاد اولین کسی که تو ذهن همسر و فرزندم میاد من باشم    

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
سلام عزيزاي دل  خوبين؟ بازم شرمنده كه ديشب بخث سر نگرفت  خانم هاي گل بياين باهم ساده مر ...

فکر کنم زنده کردن عشق تو وجود یه زن راهکارش اینه که یه خانم برای روح و شخصیت خودش ارزش ویژه ای قایل باشه 

در طول روز فارغ از تمام مسولیت هایی که بر عهدشه یه زمانی رو برا خودش اختصاص بده کارایی رو بکنه که ازش واقعا لذت ببره احساس ارامش کنه اینجوری وقتی درون یه زن پر از انرژی بشه میتونه این شادی و انرژی رو به دیگران هم منتقل کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
سلام دوستان چه تاپیک خوبی به آدم انرژی میده ممنون از استارتر عزیز به نظر من یه خانم موفق شخصیه که ت ...

سلام به شما دوست عزيز 

اولا خوش اومدي به گروه ما

ثانيا آفرين به طرز فكرت كه واقعا نظر منم هست من هميشه دوست دارم همه جوره برازنده باشم و خوب اين نياز به تمرين داره ازجانب ماها

فکر کنم زنده کردن عشق تو وجود یه زن راهکارش اینه که یه خانم برای روح و شخصیت خودش ارزش ویژه ای قایل ...

سلام عزيزم خوش اومدي به گروه ما

اين جمله شما كه ميگي زن بايد زماني رو اختصاص به خودش بده من دو سال پيش در كتاب هنر عشق خوندم خيلي روم تاثير گذاشت شده يه وقتي روحت خسته باشه و مرحم بخواي و زماني براي ترميم بخواي من كه ميگم يه خانم بايد زماني براي خودش و خلوت خودش داشته باشه

قراره به قول مامان جون هرروز صبح كه پاميشيم تو آينه يه لبخندي بزنيم و از خدا تشكر كنيم كه يه روز ديگه رو بهمون هديه داد بعدش فقط براي حداقل ساعات اول روزمون فقط به داشته هامون فكر كنيم مهربون باشيم

هدف ما از اين تعامل اينه كه اگه روح و جونمون خسته شده يا اگه به روزم گي رسيديم دوباره به معني واقعي خودمون نزديك شيم و خودمونو بازسازي كنيم

سلام عزيزم خوش اومدي به گروه ما اين جمله شما كه ميگي زن بايد زماني رو اختصاص به خودش بده من دو سال ...

این کار واقعا تاثیر خوبی داره گاهی طبیعیه ادم خسته میشه هم به لحاظ جسمی هم روحی من تو این لحظه ها سعی میکنم به هیج چیز اضافی فکر نکنم فقط دنبال اینم ببینم چطوری انرژی میگیرم راه حلشم سادس گاهی ادم با یه بیرون رفتن با دوستاش با یه خرید ساده یا حتی اینکه پاشی یه دوش بگیری یکم به خودت برسی بعد برا خودت یه نوشیدنی با حال درست کنی یه موسیقی ارومم کنارش گوش کنی 

گاهی همین چیزای ساده حسابی حال آدمو خوب میکنه

سلام به همگي     به به چه تاپيكي خوشم اومد فقط چرا خلوته؟    

سلام عزیزم اره یکم خلوته 

کاش یه تایم رو مشخص کنیم که بچه ها تو اون ساعت جمع بشن با هم حرف بزنیم به هم انرژی بدیم البته با اجازه استارتر عزیز

این کار واقعا تاثیر خوبی داره گاهی طبیعیه ادم خسته میشه هم به لحاظ جسمی هم روحی من تو این لحظه ها سع ...

آره هميشه راه هاي ساده اثربخش تره من هروقت عصبي يا خسته و بي حوصله ميشم ميرم جلو پنجره اتاقم دوتا نفس هواي تازه ميگيرم و با خودم حرف ميزنم ميگم چته چرا احساس خستگي ميكني ميدونم تو هم نياز به انرژي داري پس خودتو قوي نشون بده و به خودت بگو من هرچي باشم اول از همه زن خونم بعدش مامان پسرمم و تو محيط كار يه همكار براي دوستانم من بايد انرژي داشته باشم تا از ديگران دريافتش كنم