2777
2789

مقصر پسرشه باسر زد تودهن دخترم لب و دهنش خون اومد منم عصبی شدم اومدم بیرون گفت چیشده مگه گفتم بابچت صحبت کن این رفتار درست نیست ماهرموقع میایم اینجا بچه ی منو میزنه ازعمد اونم موقع رفتن گفت برو بابا توام که گفتم چیه بچه رو عقده ای کردی گفت عقده ای خودتی گفتم درست حرف بزن زشته هرچی اومد بهم گفت منم جوابشو دادم اومدم بیرون ازخونش ازعصبانت درو محکم بستم گفت هوووشششه بعدم پیام داد بچه هات چه پخی هستن به بچه ی من میگی عقده ای اینم بگم همه ازدست پسرش مینالن واینکه ب شدت بی ادب هستش داییش که میشه شوهر من انقدر ازاین بچه بدش میاد که بارها به مادرشوهرم گفته اینا بچه رو دیونه کردن بچه عقده ای شده رفتارش عجیبه.شمابودین همچین رفتاری با بچتون میشد چیکار میکردین بعدشم همچین پیامی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دعوای بین بچه هانبایددخالت کرد

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

همزمان با خواهرشوهر دیگه نرو اونجا

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

اینطوری شد نه به این شدت به خاطر جون بچم رفت وامدمو قطع کردم گفتم تا پسرتون درمون نکنی دیگه آدم حسابت نمیکنم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

من باشم دیگه نمیرم خونشون. مهمون بودین و بچش مقصر عین آدم میگفت بچن دیگه حالا پیش اومده و یه تذکر هم به بچش میداد و میگفت نمیزارم برید نه اینجوری. چه پرروئه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.