2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم پیام داده بچه هات چه پخی هستن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 55 پست

من یادمه بچه ک بودم با پسرخاله هام دعوام میشد مامانم دفاعی نمیکرد و چیزی نمیگف میگف خودتون باید یادبگیرید ولی خاله م میومد با ما دعوا میکرد ،و من همییییشه از دست مامانم الان ناراحتم ک چرا اینکارو میکرد ک یه ادم بزرگ باید با ما دعوا میکرد و ما بچه بودیم کاری نمیتونستیم کنیم جوابشو بدیم ، خوب کردی دفاع کردی و جواب دادی 

من همیشه توذهنم مونده و ناراحتم 

تند رفتی کلا پسر بچه ها شر و شیطون تر از دختران  بچن دیگ 😐😐😐

میدونی جوری شده که خانواده شوهرش ازدست پسر این ذله شدن گفتن ازخونم برید بیرون خیلی بی ادبه اینم هیچی نمیگه خب بشین باهاش حرف بزن توجیحش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بارها اومده خونم تابچه ها یچیزی گفتن دست بچه شو گرفته ب حالت قهر رفته من انقدر هیچی نگفتم که ...

اسی چرا نمیگی چند سالشونه 

پس ظاهرا این قهر کردن از خونه هم تکراریه 

شرایطی هم پیش اومده که اون ناراحت بشه و از خونه شما بره

کلا قربون صدقه رفتناش الکیه دلی نیست برای بچه های من.تولد پسرش کادو دادم برای بچه ی من کاری نکرد مون ...

فکر میکنم کلا آدم مشکل داریه که بچه ش اینطوری شده... این از همون آدم‌های سمی هست که تا می‌تونی باید ازش دور باشی...

من یادمه بچه ک بودم با پسرخاله هام دعوام میشد مامانم دفاعی نمیکرد و چیزی نمیگف میگف خودتون باید یادب ...

فداتشم میدونی دخترم بارها بهم میگه توچجور مادری هستی چرا ازم دفاع نمیکنی ببین عمه پشت پسرش درمیاد ببین فلانی چیکارمیکنه اینسری نه بخاطر حرف دخترم بخاطر اینکه حقش بود باید اینکارو میکردم اومدم خونه انقدر خوشحال شد گفت مامان یه لحظه ترسیدم اتفاقی برات بیوفته دستات میلرزید بغلم کرد بوسم کرد دلم براش سوخت

الان صحبت درباره خواهر شوهر اسی هست درباره کل عمه های کاربران سایت نیست کسی هم نگفت همه عمه هاااا دا ...

بله. خودم می دونم. ولی وقتی یکی میگه الحق که عمه س دیگه حرف خواهر شوهر اسی نیست. توهین به عمه هاست. 

اسی چرا نمیگی چند سالشونه  پس ظاهرا این قهر کردن از خونه هم تکراریه  شرایطی هم پیش ...

دختر من نیمه اولی هست ۶سالشه پسراون نیمه دومی ۵ سال و نیم تقریبا ۱سال تفاوت سنی دارن .آره بارها شده قهرکنه ازخونمون بره بخاطر دخترم یا شوهرم اونم حق با همسرم یادخترم بوده اون متوجه نمیشه بارفت وامدش داره مزاحمت ایجاد می‌کنه 

قدیمی ها میگفتند بچه ها پدر ومادر را میبرند به قاضی خودشون میرن پی بازی واقعا بچه ها بزرگش نمی کنن ...

خیلی کینه میکارن تو دل بچه ها این حرکات..

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

دفاع کن از حق بچت اینایی که میگن دخالت و فلان پاش بیوفته و بچه خودشون باشه گیس طرف رو میکنن دیدم که ...

دقیقا میدونم که میگم یه پسر ۱ساله دارم رفته بودیم مهمونی همینجوری بادست زد صورت دختر فامیل شوهرم انقدرخجالت کشیدم فوری عذرخواهی کردم گفتم نمیفهمه کوچیکه ماهم یادش ندادیم نمیدونم چجوری شد اونام متوجه شدن کوچیکه هیچی نگفتن اما فوری پدر اون دختر گفت ای ای دخترمنو نزنی یامادرش اخم کرد بااینکه پسرمن ۱سالش هست اگه خون میومد ازدهنش قطعا دعوای اساسی میشد

خیلی کینه میکارن تو دل بچه ها این حرکات..

درسته،عقده های عروس وخواهرشوهری را تو روابط بچه ها میارن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین