dokhtarekhazan مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 عنوان خواهرشوهرم بهم پیام داده بچه هات چه پخی هستن ... | مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 55 پست مقصر پسرشه باسر زد تودهن دخترم لب و دهنش خون اومد منم عصبی شدم اومدم بیرون گفت چیشده مگه گفتم بابچت صحبت کن این رفتار درست نیست ماهرموقع میایم اینجا بچه ی منو میزنه ازعمد اونم موقع رفتن گفت برو بابا توام که گفتم چیه بچه رو عقده ای کردی گفت عقده ای خودتی گفتم درست حرف بزن زشته هرچی اومد بهم گفت منم جوابشو دادم اومدم بیرون ازخونش ازعصبانت درو محکم بستم گفت هوووشششه بعدم پیام داد بچه هات چه پخی هستن به بچه ی من میگی عقده ای اینم بگم همه ازدست پسرش مینالن واینکه ب شدت بی ادب هستش داییش که میشه شوهر من انقدر ازاین بچه بدش میاد که بارها به مادرشوهرم گفته اینا بچه رو دیونه کردن بچه عقده ای شده رفتارش عجیبه.شمابودین همچین رفتاری با بچتون میشد چیکار میکردین بعدشم همچین پیامی 1403/01/25 | 23:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8178 با همچین خونواده ای سلامی و والسلام کات کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
روجا73 عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 13343 من باشم توهین نمیکنم عقده ای واقعا زشت هست !!مقصر که خواهر شوهر نبوده ،،،بچه بودن دیگه ،،،چرا شلوغش کردی !!
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 😐چقدر مادر جدید با مادرای قدیم فرق دارن قبلا ما با بچه های فامیل همدیگه رو تیکه پاره میکردیم ... میدونی بارها اومده خونم تابچه ها یچیزی گفتن دست بچه شو گرفته ب حالت قهر رفته من انقدر هیچی نگفتم که دخترمو زیاد میزنه پسرش این سری کوتاه نیومدم
هرماینی_جین_گرنجر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 5523 ببین بعضی بچها کلا عصبین نزار بچت بره طرف کلا فاصله بگیر هم برا امنیت خودش هم برای اینکه دعوا نشه براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13277 😐چقدر مادر جدید با مادرای قدیم فرق دارن قبلا ما با بچه های فامیل همدیگه رو تیکه پاره میکردیم ... قدیمی ها میگفتند بچه ها پدر ومادر را میبرند به قاضیخودشون میرن پی بازیواقعا بچه ها بزرگش نمی کنند. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 عقده ای نمیگفتی بهتر بود ولی اگه خیلی تکرار میکنه همون که پاشدین اومدین درست بود ولی د ... درسته منم نمیدونم چجوری شد اما ب شوهرم گفتم اینطور شد چیا گفتیم بهم میگفت بهتر دیگه بزار نیاد اینور خیلی ازش خوشم میاد چترمیکنه خودشو خونه مردم اعصاب برامون نذاشته دراین حد بگم که خانواده شوهرش گفتن ازخونمون برید بیرون انقدر بچش اعصاب نذاشته براشون
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13884 شوهر من بارها بهشون گفته نیاید خونم خوشم نمیاد ازتون تمام کلا خانواده خواهرشوهرم نرمال نیستن اما باز ... الان خو شما رفتید خونه اونا
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86904 الحق که عمس چه حرف چرندیه میزنی. چهار تا عمه دارم فرشته. خودم هم جون برای برادر زاده میدم شما خودتو نبین همه مثل شما نیستن
مهسانmahsan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 471 میدونی بارها اومده خونم تابچه ها یچیزی گفتن دست بچه شو گرفته ب حالت قهر رفته من انقدر هیچی نگفتم که ... خوب کردی. من بودم دیگه باهاش سرسنگینی میشدم. نه به خاطر بچه... به خاطر حرفهای خودش...بیجا کرده اون پیام رو بهت داده.
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13073 تند رفتی کلا پسر بچه ها شر و شیطون تر از دختران بچن دیگ 😐😐😐 مامان دوتا گل پسر
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 چقدر بی سیاستی و تمام نه ماکلا باخواهرشوهرم کاری نداریم کلا گذاشتیمش کنار حتی ب شوهرمم گفتم گفت کارخوبی کردی اون کم مارو اذیت نکرده
مهسانmahsan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 471 چرا نگه عمه اگر عمه باشه به بچه های برادرش میگه چه پخی هستن؟ چه ربطی داره؟ عمه ها همشون اینطور نیستن... من خودم عمه ام... دلم برای برادر زاده هام میره.
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 خوب کردی. من بودم دیگه باهاش سرسنگینی میشدم. نه به خاطر بچه... به خاطر حرفهای خودش... بیجا کرده ا ... کلا قربون صدقه رفتناش الکیه دلی نیست برای بچه های من.تولد پسرش کادو دادم برای بچه ی من کاری نکرد مونده ی کادوش نبودم اما خب بخاطر بچم ناراحت شدم انتظار داشتم