2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم پیام داده بچه هات چه پخی هستن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐چقدر مادر جدید با مادرای قدیم فرق دارن  قبلا ما با بچه های فامیل همدیگه رو تیکه پاره میکردیم ...

میدونی بارها اومده خونم تابچه ها یچیزی گفتن دست بچه شو گرفته ب حالت قهر رفته من انقدر هیچی نگفتم که دخترمو زیاد میزنه پسرش این سری کوتاه نیومدم

ببین بعضی بچها کلا عصبین نزار بچت بره طرف کلا فاصله بگیر هم برا امنیت خودش هم برای اینکه دعوا نشه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
😐چقدر مادر جدید با مادرای قدیم فرق دارن  قبلا ما با بچه های فامیل همدیگه رو تیکه پاره میکردیم ...

قدیمی ها میگفتند بچه ها پدر ومادر را میبرند به قاضی

خودشون میرن پی بازی

واقعا بچه ها بزرگش نمی کنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عقده ای نمیگفتی بهتر بود  ولی اگه خیلی تکرار میکنه همون که پاشدین اومدین درست بود  ولی د ...

درسته منم نمی‌دونم چجوری شد اما ب شوهرم گفتم اینطور شد چیا گفتیم بهم میگفت بهتر دیگه بزار نیاد اینور خیلی ازش خوشم میاد چترمیکنه خودشو خونه مردم اعصاب برامون نذاشته دراین حد بگم که خانواده شوهرش گفتن ازخونمون برید بیرون انقدر بچش اعصاب نذاشته براشون

میدونی بارها اومده خونم تابچه ها یچیزی گفتن دست بچه شو گرفته ب حالت قهر رفته من انقدر هیچی نگفتم که ...

خوب کردی. من بودم دیگه باهاش سرسنگینی می‌شدم. نه به خاطر بچه... به خاطر حرفهای خودش...

بی‌جا کرده اون پیام رو بهت داده. 

خوب کردی. من بودم دیگه باهاش سرسنگینی می‌شدم. نه به خاطر بچه... به خاطر حرفهای خودش... بی‌جا کرده ا ...

کلا قربون صدقه رفتناش الکیه دلی نیست برای بچه های من.تولد پسرش کادو دادم برای بچه ی من کاری نکرد مونده ی کادوش نبودم اما خب بخاطر بچم ناراحت شدم انتظار داشتم