2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم پیام داده بچه هات چه پخی هستن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 55 پست

عقده ای نمیگفتی بهتر بود 

ولی اگه خیلی تکرار میکنه همون که پاشدین اومدین درست بود 

ولی درو محکم بستن و عقده ای گفتن زیادی بود و دوراز ادب 

خواهرشوهرتم که ادب..... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دیگه حالا بازی بچه ها بوده

درسته که نباید یان اتفاقا میفتاد ولی بزرگا درگیر نشن بهتره

من بودم به این شدت رفتار نمیکردم و مستقیما بچه رو خطاب قرار میدادم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا حق با شما بوده

یعنی چی نباید دخالت کرد؟بعضی از بچه ها به شدت بی ادب و وحشین

اگر دوباره اشتی کردید اصلا دیگه نذار بچت باهاش بگرده دخترت سرخورده بار میاد

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

به نطرم رفتار ایشون که خیلی زشت بود اما شما هم نباید اینجوری واکنش نشون میدادید نهایتا با مهربونی به خود لچه تذکر میدادید در کل اگه بچه اذیت کنیه خیلی بچه تونو پیشش نبرید یا تنهاشون نذارید

تو دعوای بین بچه هانبایددخالت کرد

این جمله تا زمانی صدق میکنه که بچه آسیب نبینه نه که دک و دهنش پر خون شه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
به شوهرم میگفتم شوهرم حرف میزد با خواهرش 

شوهر من بارها بهشون گفته نیاید خونم خوشم نمیاد ازتون تمام کلا خانواده خواهرشوهرم نرمال نیستن اما بازم میان دیگه چیکار کنیم کلا زنگم نمیزنه خواهرش صحبت که بماند

خیلیا گفتن تو دعوا بچه ها لفظی بود اره ن اینکه صدمه برسونه و الان اسی میگ همیشه این اتفاق میوفته  

مگ بچه اسی کیسه بوکس بچه اونه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

😐چقدر مادر جدید با مادرای قدیم فرق دارن 

قبلا ما با بچه های فامیل همدیگه رو تیکه پاره میکردیم 

مادرا هیچکدوم دخالت نمیکردن 

بعد دو دقیقه هم همه اشتی میکردیم 

الان مادرا زاااارت میپرن وسط و دعوای دو تا بچه رو میکشونن وسط ده تا خانواده

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بچه ها چند ساله ان بعد الان ک با خواهرشوهرت دعوا کردی خانواده شوهرت باهات لج نمیفتن

کلا خانواده شوهر من سال ب سال خونم نمیان ماکلا شاید ماهی ۱بار بریم یکی دوساعت بشینیم برگردیم همین همش

من جای شما نیستم ولی من زندگیم جوری گذشت که حذف آدما برام راحت شده.... من جواب پیام نمیدادم و برای همیشه رفت و امدم رو باهاش قطع میکردم و اگر مراسمی هم دیدمشون حتی برای حفظ ظاهر حاضر نمیشدم یه سلام خشک و خالی کنم بهش... ولی خب من جای شما نیستم و باید این هم در نظر بگیرین ک شما نمیتونین برای همسرتون هم تصمیم بگیرین و بهتره هر تصمیمی میگیرین با مشورت شوهرتون باشه تا فردا روز منتی سرتون نزاره❤️❤️❤️

پسرهای جاری منم همش پسرم را اذیت میکردند

چند بار دعواش کردم به پدر مادرش گفتم

مادرها این مواقع خیلی اذیت میشن

من پسرم مظلوم بود و تنها اونا ۲ تا بودن

منم چند بار میخواستم بزنم

چند بار به خوبی

چند بار دعوا 

به پدر مادرش گفتم فایده نداشت

بزرگتر شدن پسرم یاد گرفت از حقش دفاع کنه بهتر شدند

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را