2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157513 بازدید | 697 پست
گفتید هفت سال با هم دوست بودید  اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن  پس دل ...

نه که حالا هر کی سنتی ازدواج کرده خیلی خوشبخت شده من خیلی ها رو میشناسم سالها دوست بودن الانم عاشقانه دارن زندگی میکنن به شخصیت طرف بستگی داره! 

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم شما چشم نخوردی ..در واقع این تاوان نادیده گرفتن شرایطیه که خودت میدونستی...ادم های از خود راضی که معمولا جاه طلب و خود بزرگ بین هستن شخصیت کامل قابل پیش بینی دارن ...این افراد اول به شما بها میدن و وقتی جلب و جذب شدی کم کم به تو بی توجه میشن...من ازت خواهش میکنم روی تصمیم خودت فکر کن..ما هزاران خانوم رو داریم که بخاطر شخصیت همسرانشون یک برده باقی موندن و جداشدن در نهایت ....گیرم که فامیل بدونن نهایت یکسال اول یادشون میمونه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

عزیزم من تاپیک قبلیت رو خوندم

و یک نصحیت دارم برات

همیشه طوری باش که نه به کسی بی احترامی کنی

و نه اجازه بدی بهت بی احترامی بشه

با یه ادم بی تربیت بی شخصیت نامزد کردی که رفتار تو جمع رو هم بلد نیست بعد واقعا فکر میکنی چشم خوردی؟؟!!!

اون هیچیو قایم نمیکنه کاملا رو داره رفتار میکنه تو چسبیدی بهش

کاش اینجا یه رنگی یه علامتی میشد کنار کاربریا گذاشت که دوباره تاپیک زدن بدونیم همون بی عقلی اعصابمونو خورد نکنیم🤔🤔🤔

رفتی که چی بشه؟؟؟ یعنی به زور خواستی برا خودت احترام بخری؟؟؟ وقتی از صد نفر نود نفر میگن نرو بازم شک داری که بری یا نا؟ 

گفت فطریه تو میفته گردن ما بعده افطار بیا ،میگفتی خیلی ممنون خرج شام شبم رو پس نمیندازم گردن شما.تمام.

ربطی به چشم خوردن نداره، شما مدیریت کردن زندگی مشترک رو هنوز بلد نیستی و این باعث شده خانواده هاتونم از این موقعیت استفاده کنند

یا ایها الکلیه دخترها بخدا نامزدی دوران شناخت، نه ناز کشیدن نه فداکاری کردن تو این دوران اصلا و ابدا معنی نداره این ها برای دوران بعد ازدواج

عزت نفس داشته باشید خودتون رو له نکنید، به نامزدتون چه ارتباطی داره که چه لباسی میخواید بپوشید؟ مگه شما خانوادشو نمیشناسید که میخواید ازش بپرسید چی بپوشید؟ یا ایشون مگه شما و خانوادتونو نمیشناسه که تو لباس پوشیدن شما نظر میده البته این بحث و لباس کلا مشکل شماست، و نکته بعدی وقتی از یه رفتاری ناراحتید در کمال خونسردی و در یک روز آرام باید با هم صحبت کنید و انتظارات و خواسته هاتونو بگید، به نظر میرسه دو تای تونم بسیا بسیار بسیار ناپخته اید، تاپیک قبلیت رو خوندم تو اسکرین شات هات بی حوصلگی از صحبت های نامزدت میباره اونوقت شما صد صفحه حرف تکراری مینویسی؟؟؟ 

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

بااون شرایط دعوت نباید میرفتی.

اینهمه کاربر گفتن نرو

اصلااهمیت ندادی.

اینجا خیلیا خیلی چیزا رو تجربه کردن کاش توجه میکردی

وااای ... منو ابجیم هم ( دوقلوییم ) هروقت تو مدرسه بچه ها میگفتن خوش به حالتون دوقلویین و ...  همون روز دعوا میکردیم

هروقت کسی میگفت خچش به حالتون دوقلویین میترسیدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

شمارو چشم نزدن عزیزم  من تاپیک هاتو خواندم  همین اولش میگم عاقل باشی حرفامو فیلم می‌کنی ...

وای خدا خیرت بده داشتم از حرص میترکیدم اینو خوندم اروم شدم....

خدا کنه استارتر به خودش بیاد ...

دلم برای زنایی که مردا ازشون سواستفاده میکنن کباب میشه چون واقعا فکر میکنن با سیریش شدن میتونن مردا رو جذب خودشون کنن در حالی که این جنس مذکر فقط عاشق کساییه که برا خودشون ارزش قائل باشن و زیادی رو ندن بهشون 

🪷 سروناززز 🪷