2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157511 بازدید | 697 پست
هنوز کجاشو دیدی فقط صبرکن ببین چجوری تو جمع بهت بی احترامی کنه یا خوردتت کنه

دقیقا میکنه همچین شخصیتی داره ولی اسی متاسفانه متوجه نیس

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل دختر کوچولوی درونتو با بی توجهی به احساسات درونی نشکن ، تو ناراحتی و دلت توجهمو میخواد ، درک میکنم ، اما بیا قوی باش و ببین که دوست نداره و بگو به درک ، میرم با کسی که عاشقمه ، گناه داری گلم ، اشتباه نکن ، الان راه برگشت داری

من با همسرم شونصد بار تو دوستی سفر رفتم . دوتامونم برا هم در دسترس بودیم . الانم ۶ سال مزدوجیم. ...

والا مامان و بابای من ۳۰ساله ازدواج کردن هنوزم عاشق و معشوقن .به قول شما این چه مدل حرف زدنه آخه 

دختر خوب خوابی یا خودتو زدی بخواب.عشق کورت کرده.شما دو سال پیش کات کردی به خاطر سرد بودنش و...الان میگیرجشم‌زدن.بخودت بیاشما وابسته ای نه دلبسته.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

یه چیزی میگم از روی تجربه خودم که دقیقا مشابه خودته. برو به دوستت بگو که دعوامون شده و جریان و براش ...

عزیزم چشم.زدن چیه این‌خانم چشماشو بسته.برو تاپیکای سال ۴۰۱ رو بخون‌کات کرده به خاطر سردی و بی تفاوت بودنش .الان یه دو هفته اول نامزدی خوب بوده باز برگشته به شخصیت اصلیش 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

به  چشم زخم اعتقاد دارم بشدت‌___

(کافیه نگاهی به زندگی بعضی هنرمندای پرحاشیه و اهل جار زدن بندازیم که متاسفانه  با دست خودشون چه کردن با زندگیهاشون)

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

افرین منم برلم پیش اومده بار ها و بارها و بارها 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

اسی با این رفتار خودت و نامزدت حتما یه مشاوره برید 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

اسی تاپیک میزنی همه بهت میگن نرو سنگین باش.به حرف هیچکس نمیکنی و باز دوباره تاپیک میزنی؟؟؟اصلا هدفت از تاپیک چیه؟؟به خدا اگه خواهرم بودی میزدمت که نفس بالادنیاد

بیش از حد خوبی نکن
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

قضاوت نمیکنم استغفرالله توبه خدایا ولی شاید دوستت حسودیش شده براتون یه کاری کرده شاید رفته دعانویسی و اینا شوهرت از سرد شه.... وای خانوما نیایید همه چی بگید بهم فقط یه لحظه این به ذهنم رسید نظر هرکی برای خودشه مرسی

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

به فامیل چه ربطی داره ؟؟ حتی اگه اونام براشون مهم نباشه تو بیشتر داری خودتو نابود می کنی که از دستش ندی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اسی خیلییییییی خر و نفهم و گاوی بجای دوستت بودم باهات کات میکردم تا فکر نکنی با اون شوهر چندش احمقت شاخ غول شکستی و چشمت زدم روزی رو می بینم که با دو تا بچه میگی چیکار کنم راه برگشت ندارم حالا هم برو به خریت خودت ادامه بده