2777
2789
عنوان

چشممون زدن

157454 بازدید | 697 پست

بچه ها از وقتی نامزد کردم رفتار نامزدم عالی بوده 

یعنی بهتر از حد تصورم 

اونوقت امروز صبح برا یکی از دوستام تعریف  رابطمون کردم و از خوبی های نامزدم گفتم 

تا رسیدم خونه دعوامون شد 

به حدی رفتارش بد شده و جوری دلم و شکونده که اصلا در تعجبم این همون آدم باشه 

هیج وقت خوشی هاتون و جار نزنید 

اینم شد برام درس عبرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

عزيزم اينجوري نگو 

مردم سر زندگيشون هستن و زجر رو شما بايد بكشي 

تو تاپيك قبلت هم الان گفتم ، نامزدي بزاي شناخته ، ايشون بايذ الان كه صيغه هستين براي شناخت بهترين روي خودش رو نشون بده ولي اينطوريه ، هر رفتاري ديدين بدونين بعد از عقد چندين برابر ميشه 

حتما مشاور بزين 

با خاراده هم صحبت كنين ، كسي درست نميشه ، به هواي درست شدن كسي جلو نرين ، نامزد شما تازه داره بهترين روش رو نشون ميده الان !!!! يه بچه بعدا بياد با اين رفتار ايشون خوبه ؟ 

نطر تخصصي بخواين فكر خودتون هم باشي حرف مردم هميشه هست

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

خسته نباشی ! پس آخر رفتی و خودتو قشششنگ کوچیک کردی .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

چیشد؟نفهمیدی دلیل رفتاراش چی بود؟اگه ادامه داشت سر سنگین باش تا عذر خواهی نکرده و از دلت در نیورده کوتاه نیا

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

فامیل رو بی خیال شو بخاطر اونا زندگیت خراب نکن..پس فردا با یه بچه اونا نمیان نجاتت بدن هیچ بیشتر هم میچزونن چرا تو نامزدی جدا نشدی ..برای خودت زندگی ببین خوشبختی باهاش یانه تصمیم بگیر

عزیزم چشمت نزدن چشماتو باز کن تاپیک قبلیتو خوندم این بدرد نمیخوره ازش شوهر در نمیاد اگه خواهرم بودی گوشتو میگرفتم محکم میپیچوندم

حرصم گرفته یه وضعی

جلو ننه باباش ادم حسابت نمیکنه اونوقت پیش خانواده تو با گوشت و گردنت ور میره مرتیکه یه لاقبا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

سلام عزیزم در جریان تاپیکت هستم و تا بشه نظری نمیدم اصولا چون هرکسی یه سبکی داره برای زندگی،ولی تاپیکای شمارو خووندم خواستم یه نظری هم من داده باشم،به نظرم یه مدت یه فاصله ای رو باهاش حفظ کن تا با خودش کنار بیاد که چند چنده،اون که تکلیفش معلوم بشه تکلیف شما هم معلوم میشه اگه از چیزی دلخور باشه میگه اگه اتفاقی هم افتاده باشه میگه

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏