2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157507 بازدید | 697 پست
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

هنوز کجاشو دیدی فقط صبرکن ببین چجوری تو جمع بهت بی احترامی کنه یا خوردتت کنه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

اه اه حالم ازت بهم خورد

اینهمه بهت گفتن نرو!! خودت رو کوچیک نکن!!! 

از این رفتار نامزدت اینجوری راحت نگذر آخرش پاشدی رفتی!!!! 

خواهشاً دیگه اینجا تاپیک نزن اعصاب مارو‌خورد کن!!! 

دختره ندید پدید!!! من نمیدونم خانواده هاتون چطور شمارو تربیت میکنن که اینقدر عزت نفس ندارین که وقتی با خاری دعوتتون میکنن باسر پامیشید میرید!!! 

حقته که محل سگ لهت نذاشته!!! از اول هم معلوم بود!!! 

همه هم بهت گفتن نرو پس دیگه لطفاً شاکی نباش!!

خودت خواستی اینقدر بی ارزش باشی!

اه اه حالم ازت بهم خورد اینهمه بهت گفتن نرو!! خودت رو کوچیک نکن!!!  از این رفتار نامزدت اینجو ...

اینقد ذوق داشت بره اصلا نمیدید که بهش میگن نرو فقط نمیدونم چرا تاپیک زد نظر بپرسه وقتی قرار بود کار خودش بکنه والا منم جا نامزدش بودم محلش نمیدادم اینقد که اویزون بازی در اورد 😂 

قشنگم امضام دیدی برای خونه دارشدنم صلوات بفرست بگوبهم حمد بخونم برات قربونت بشم❤️🫂
اینقد ذوق داشت بره اصلا نمیدید که بهش میگن نرو فقط نمیدونم چرا تاپیک زد نظر بپرسه وقتی قرار بود کار ...

واااای یعنی اعصابم بهم ریخت دیدم رفته!!! 

نمیدونم ایناکه هنوز به بلوغ فکری نرسیدن چراازدواج میکنن خودشونو بدبخت میکنن!!

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

اسی با توجه به تاپیکای قبلیت فک میکنم نامزدت یه مشکلی توی خانواده ش هس و از اونجا که یکم مغروره نمیخواد بخ شما بی احترامی بشه سعی کن این مشکل و بفهمی چیه چون توی تاپیکاتون گفته بود نمیتونم با پدرم حرف بزنم تهش میشه جنگ 

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

خواهش میکنم اصلااا بخاطر حرف وفکرای اطرافیان و مردم کاری رو نکن ک بعدا حسابییی پشیمون بشی با قدرت و با عقلت پیش برو ک اگ بخاطر بقیه نتونی راهی ک فکر میکنی درسته رو بری حال و روزت بد و بدتر میشه 

حالا میخای صبر کن و یه مدت ببین درست میشه یا نه و قشنگ فکر کن و تصمیم درستو بگیر تو نمیخای برا دل بقیه زندگی کنی حتی اگ بهمم بزنی فامیل بعد یه مدت همه چیزو یادشون میره 

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

چرا فک نمیکنی داشته نقش بازی میکرده حالا خود واقعیشو داره نشون میده خودتون نزن به خریت با عقلت فکر برو پیش مشاور حاصل یه عمر زندگیه

شمارو چشم نزدن عزیزم 

من تاپیک هاتو خواندم 

همین اولش میگم عاقل باشی حرفامو فیلم می‌کنی عمل می‌کنی نباشی باز به رفتار ساده لوحانه ات ادامه میدی 

سراسر تاپیپییک هات اوبزون بودن و زیادی چسبیدن به شوهر و شوهر ذلیل بودن و اینا می‌ریخت ! 

ذره ای غرور و اعتماد به نفس نداری

ذره ای سیاست نداری 

دختر داری نابود می‌کنی رابطتتون رو 

دوستی با ازدواج فرق می‌کنه زمین تا آسمون ... 

برو کتاب بخونم مشاوره بکیر سیاست زندگی یاد بگیر 

من هرچی اسکرین دیدم اگر نمیگفتی کدوم پیام ها برای شماست آدم فکر میکرد پیام های شما برای همسرته بس که مثل مرد ها نازشو کشیدی و قربون صدقه رفتی خودتو له کردی 

زندگی مشترک سیاست میخواد اگر نداشته باشی خودت به فناش میدی 

این چرت و پرتا که چشمون کردن و فلان بریز دور خودت سراسر اشتباهی ... چشم چیه 

خوشبختی رو هم جایی نگو 

هرچند من خوشبختی ندیدم تو تاپیک هات 

فقط یه زن دیدم که مثل چسب سیریسش چسبیده به شوهرش شوهرش هم یه مدت دیگه ازش خسته میشه و جذب کسی میشه که بلده جذاب رفتار کنه ‌‌...

خودت داری خراب میکنی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣