2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157510 بازدید | 697 پست

فقط میتونم بگم خاکتوسرت ک رفتی

ب بلوغ عقلی برس بعد ب فکر ازدواج برو. متاسفم واقعا باورم نمیشه رفته باشی مگ هست ادمی ک اینقدر بهش توهین بشه و عین خیالش باشه؟ 

وای پاشدی رفتی با اینهمه بی احترامی پسره نکنه انتظار داشتی جلوت گوسفندم قربونی کنن

خدایا اینقدر کارت احمقانه بود ک فک میکنم تاپیکات همه دروغ باشن😑

خدای من یعنی رفتی واقعا 

یااااا خدا آنقدر برای نفس خودت ارزش قائل نیستی؟!!!!

واقعا متاسفم برات که انقدر ضعیف النفسی

نمیدونم چی بهت بگم دهنم وا موند 

چشم زدن چیه آدما یه جایی خودشونو نشون میدن که این نامزدت آنقدر حقیر بوده که خودشو زودی لو داد 

و توام آنقدر معذرت میخوام احمق بودی که پاشدی رفتی و الان میگی چشم خوردم 

متاسفم برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای من یعنی رفتی واقعا  یااااا خدا آنقدر برای نفس خودت ارزش قائل نیستی؟!!!! واقعا متاسفم برا ...

همیشه راهی هست عزیزم 

الانم اصلا  دیر نشده من جات بودم تلفنش و پیاما رو جواب نمی‌دادم آنقدر محل سگ بهش نمیزاشتم تا پای خانواده وسط کشیده بشه بیان معذرت خواهی و پسره به پات بیفته 

دیگه خودتو ببیشتر از این خورد نکن

کلا شخصیت هرچی زنه رو برده زیر سوال خواهر عزیزمون 

دقیقا

حالم بهم خورده اصن پسره داره با زبون بی زبونی میگ نیاااا نیااا این هی میگ قلبم شکست و زهر مار. من بودم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم

شوهرت از بس بهش چسبیدی ازت خسته شده رفتارات پخته نبوده و همش ضعف نشون دادی امشبم همه گفتن نرو شما رفتی تهش عاقبت خوبی نداره این رابطه ازدواج کنید پای یه بچه بیگناه میاد وسط ،من خواهرم نامزد کرد چند هفته پسره اومدو رفت رفتیم اینورو اونور باشه دیدیم عقلن و رفتارن نرمال نیست خسیسم بود زدیمش بهم  سری بایه نفر که از قبلا خواهرم میخواست پسر خوبی بود نامزد کرد و چند ساله ازدواج کردن کسی یادش نیست قبلا نامزدی بهم زده اگر با اون مونده بود بدبخت میشد به خاطر حرف مردم

با توجه به تاپیک قبلی بهت میگم این شخص به درد ازدواج نمی خوره و خودت هم ازدواج الان برات زوده /طبق نظر دوستان انگار شما دوست بودید یعنی تا الان چطور نشناختی طرفت و /یک ذره ارزش و احترام برات الان قائل نیست ایشون چطور قرار کسی بشه که بهش تکیه کنی به نظرم این راه رو ادامه نده انتخابت اشتباست

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

یه چیزی میگم از روی تجربه خودم که دقیقا مشابه خودته.

برو به دوستت بگو که دعوامون شده و جریان و براش بگو.اصلا هم خجالت نکش‌ .بعد ببین به طرز معجزه آسایی بینتوت خوب میشه و آشتی میکنین و میاد ازت عذرخواهی میکنه .

من‌خودم به سرم رفته کا میگم.امتحان کن

عزیزم بحث اصلا چشم زخم نیست 

تاپیکاتون‌ رو خوندم و اینا همه از رفتار خودتون 

من دقیقا مثل شمام اولش همسرم برام میمرد ولی الان هر طوریم بشم براش مهم نیست... نه زیاد ابراز عشق کن، نه برا چیزای کوچیک دعوا راه بنداز نه بذار بفهمه که بهش وابسته‌ای من همین بودم و بد ضربه خوردم 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

گفتید هفت سال با هم دوست بودید 

اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن 

پس دلیل این رفتارشون رو فهمیدم 

براش تازه و دور از دست نبودین بلکه براش کهنه هم شدین 

پس طبیعیه دیگه این رفتارش چون چیز جدیدی نیستین مثل کسی رفتار کرده که هفت سال از ازدواجش گذشته و از جایی ناراحت بوده و باهاتون راحت بوده و هر چی خواسته از دل تنگش نثارتون کرده 

خب خیالم راحت شد طبیعیه رفتارش چون براش در دست بودین 

واقعا چرا براخودت ارزش قائل نشدی ورفتی؟؟رفتارای نامزدت بخاطر آویزون بازیای خودته...باخودش میگه هرطور که دلم میخواد رفتار میکنم خوردش میکنم ضایعش میکنم بازم التماسم میکنه وهلاکمه ... یکم عزت نفس داشته باش ماها برحسب تجربه داریم راهنماییت میکنیم نه باهات دشمنیم نه بهت حسادت میکنیم .فقط دلمون بهت میسوزه اینا همش نشونه اس که چشماتو خوب باز کنی والکی زندگیو جوونیتو فدای کسی که برات ارزشی قائل نیست نکنی .من ۸ ساله عروسی کردم هنوزم خانواده ی همسرم وقتی میخوان دعوتم کنن باید به خودم زنگ بزنن محترمانه دعوتم کنن اگه به شوهرم بگن یا غیرمستقیم دعوتم کنن اصلا نمیرم

هیچ جوره نمیتونم باور کنم که سنت پایین نباشه. و اینکه حتما هم قبلا هم این اخلاقا رو داشته مشابهش رو و تو انکار کردی. چون فامیل فهمیده باید عقد کنی؟ شما نسل جدید مایید؟ مادر من میگه حتی فردای روز عروسیت پشیمون شدی برگرد .تو هنوز عقدم نکردی دختر. خواهرم بودی میزدم پس کلت!