2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157511 بازدید | 697 پست
شما گفتی و استارترم هم گوش میده خدایی    

بازم طبیعیه که گوش نشده چون متوجه شدم که هفت سال از آشنایان میگذره و تازه نامزد و تازه بهم رسیده نیستن 

باهاش آنقدر راحته و در دسترس که بهش از رو عصبانیت و دلخوری  فحشم بده  خیالی نیست  هر چه حواست دل تنگش با رفتار و حرفاش نثارش کرده 

مثل تازه نامزدهای تازه بهم رسیده نیست 

گفتید هفت سال با هم دوست بودید  اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن  پس دل ...

من با همسرم شونصد بار تو دوستی سفر رفتم . دوتامونم برا هم در دسترس بودیم . الانم ۶ سال مزدوجیم. چ ربطی داره. چیو ب چی ربط میدید. الان مثلا یکی ده سال ازدواج کرده همسرش اینجور احساساتش رو نادیده میگیره؟؟ از دریچه نگاه خودتون همه چیز رو تحلیل نکنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای مامانت بودم میدونستم باهات چیکار کنم😏 اصلا پدر مادرت میدونن رفتارش باهات چجوریه؟ این همه بی احترامی بهت شده بعد میگی چشم خوردیم؟  این حد از خوش بینی نوبره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بازم طبیعیه که گوش نشده چون متوجه شدم که هفت سال از آشنایان میگذره و تازه نامزد و تازه بهم رسیده نیس ...

این همه گفتن نرو آخر کار خودش کرد،نمیدونم دلیل تایپیک زدنش چی بود الانم ناراحته به قول خودش سگ محل شده   

گفتید هفت سال با هم دوست بودید  اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن  پس دل ...

عزیزم در دسترس بودن با اویزون بودن خیلی فرق میکنه ، این خانم اویزونه واسه همین احترام نمیزارن بهش 

من با همسرم چهارسال دوست بودم الانم ده ساله ازدواج کردیم از گل نازکتر بهم نگفته تا به حال

یعنی شما که پنج ساله ازدواج کردی توهین و نادیده گرفته شدن توسط همسرتون براتون عادیه؟

والا برای ما که همچین چیزهایی عادی نیست اصلا 

من با همسرم شونصد بار تو دوستی سفر رفتم . دوتامونم برا هم در دسترس بودیم . الانم ۶ سال مزدوجیم. ...

اینو دیگه همه میدونن و روانشناسان هم اتفاق نظر دارن زندگی که چند سال ازش میگذره قطعا و یقینا کاملا متفاوت با تازه نامزد کرده هست که تازه باهم آشنا شدن  هر ناراحتی هم باشه قورتش میدن که ناراحتی و عصبانیتشو تازه نامزدش نبینه و فقط دوست داره کنار اون حسش خوب باشه 

خوشبخت بشید عزیزم

ولی صادقانه نگاهی کنید ببینید آیا هفته های اول آشنایی با الانتون متفاوت نیست  منظور از نظر توجه رو میگم 

زندگی هست و هزار جور استرس  نگرانی ناراحتی و هر چیز دیگه که روی آدمها و روابطشان اثر میزاره ولی در اول نامزدی این ناراحتی ها و گله ها و  استرس‌ها رو نشون نامزد نمیدن

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

چشممون کردن نیست خودت خودتونو‌چشم زدین

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

خب با اون مدل پیام دادن و سرد جواب دادن دیگه چه انتظاری داشتی عزیزم ،میخواستی برات فرش قرمز پهن کنه از اول معلوم بود چطوریه دیگه

عجب!!!!! میای یه ملتو اوسکول میکنی تو ۲۲صفحه تاپیکت بهت میگن نرو بعد پامیشی میری خب حقته عزیزم.خود کرده را تدبیر نیست ببین این رابطه به هیچ وجه ب درد نمیخوره میگی ۷سال باهم بودیم خب شاید تو این ۷سال هم اندازه تاپیک قبلت آویزون بودی اصلا از حرفامم ناراحت نشو چون حقیقت محضه یه خانوم بی اعتماد ب نفس و سست هستی فوق العاده آویزون و ارزش خودتی اوردی پایین ب شدت تو دیدی تو پیاما چجوری بهت بی محلی کرد و پاشدی رفتی نشستی اخه فک نکردی ب عنوان یه دختر باید یه کم ارزش داشته باشی؟مگه دفعه اولت نبود ک رفتی؟ پس چرا زنگ نزدن دعوتت کنن؟!همه جا رسمه حتی خارج کشور خداییش خیلی آویزونی اگه یه درس ندی بهشون برات متاسفم

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

خبز داشته باشنننن وای بخاطر فامیل میخای یه عمر با این ادم ژندگی کنیو هروز غرورت شخصیتت خورد بشه؟؟؟ اگه برا خودت ارزش قائلی نمیخای بعدا بدتر بشع و طلاق بگیری با دوتا بچه بگی چیکار کنم چیکار کنم 

تمومش کن شبیه زنای ببخشیدا بی عزت نفس و تو سری خور نشو پدر بچه های تو واقعا همچین ادمی میخواد بشه؟ پدر دختر تو این باشه مامانش تو باشی که باهاش اینجوری رفتاز میشه اون دختر چی میخواد بشه ؟؟ و حتی پسرت که از باباش دارع یاد میگیره الگوش اونه؛!! 

عاقل باش باهوش باش ما دخترا بعضی وقتا خودمون میزنیم به خنگی! بخاطر فامیل و هرکوفت دیگه ایی زندگیت اینده ات شخصیتت جوونیت گند نزن توش 😑

الان بگی نه تمومش کنید فوقش یه سال یکی دیگه میاد که تورو میفهمه بهت احترام میزاره میزاره رو سرششش تو دختر بدی نیستی از چتت میفهمم با ادبی خوش ذوقی با انرژیی 

۵ سال دیگه میری جلو اینه میبینی نه ذوقی برات مونده نه هیچی 

چشاتو باز کن دختر جون❤️✨

من با همسرم چهارسال دوست بودم الانم ده ساله ازدواج کردیم از گل نازکتر بهم نگفته تا به حال یعنی شما ...

جواب سوال شما رو در پاسخ به نی نی ۹۱۱ نوشتم برید بخونید

منظورم رو رسوندم در پاسخ به این سوال  

خوشبخت بشید دوست من 

به فامیل چیکار داری عزیزه من، خودت و زندگیت مهم ترن یا فامیل؟؟ تروخدا با خودت اینکارو نکن خواهش میکنم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔