2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157500 بازدید | 697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم در جریان تاپیکت هستم و تا بشه نظری نمیدم اصولا چون هرکسی یه سبکی داره برای زندگی،ولی تاپی ...

بخاطر تجربه م میگم اگه فاصله رو حفظ کنی کوچیکترین خوبی که داره میفهمه که نباید به شما بخاطر ناراحتی خودش بی احترامی کنه و شما شریک زندگیش هستین اگه چیزی هم ناراحت باشه باید با شمادرمیون بذاره

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏

کلا رابطه ت از قبل هم باهاش اشتباه بوده، انگار همه چیزش زورکی بود، اسکرین شاتهای تاپیکهای دوران دوستیتون رو دیدم، خیلی افتضاحه اخلاقش واقعا به چی این یارو دل خوش کردی؟ تا دیر نشده نامزدی رو بهم بزن وگرنه چند وقت دیگه خدا اون روز رو نیاره نمیخوام منفی بگم، میخوای بیای تاپیک طلاق با یه بچه رو بزنی 😐واقعا به چی این دل بستی؟ عین ماست میمونه

اول اینکه هنوز نه ب داره نه به باره امر و نهی مکنه ک اونی ک من گفتم بپوش و بد دله ک دکمه کتت بند و خودتو بپوشون و فلان🤮

زن باید حجابش ب دلخواه خودش باشه بعدم پدر شوهرت مثل پدر خودته و مادر شوهرتم ک زنه و خودشم ک شوهرته پس چشه دیگه؟

این داره بهانه در میاره سرت ب نظرم میخواد از الان بگه حرف حرف منه گوش نکنی محلت نمیزارم 

بهش بگو فقط و فقط ب احترام مادرت و پدرت امدم و بس 

اگه من بودم اصلااااا پام نمیرفت میدونی چرا؟؟؟چون من بی خانواده نیستم که بار اول خودمو تنها دعوت کنن و برم باید احترام میزاشتن پدرش ب پدرم زنگ میزد 

مادرش ب مادرم 

و خودشم ب من میگفت بعدش با احترام عزت میرفتم خودتو کوچیک نکن

لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن 

منم ۸ ساله تو رابطم تنها دلیلی ک موندم تا الان این بود ب پوششم کاری نداشت گفت هرجور راحتی ولی من نیستم مرتب لباس بپوش کسی مزاحمت نشه من هستم لخت بگرد اصلا کسی جرات داره نگات کنه تا خرخرشو بجوام 

لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن 

فداتشم نا امید نشو 

یکم باهاش سرد شو ولی خیلی جدی راجع به قضیه باهاش صحبت کن و احساسی برخورد نکن که فکر کنه وابسته شدی بهش

هرچند حس میکنم وابسته شدی

ولی خودت و جدی نشون بده و ناراحت 

شاید این یکی دوروز اتفاقی افتاده تو‌اطلاع نداری نه؟

🤌🫀

من عکساشون دیدم 

چقدر پرروعه نامزدت از عکسشم مشخص بود یبسو نچسب 

بهش مذهبی می‌خورد باشه و خجالتی ن اینکه روز اول دعوت با گوشت بازی کنه در یخچال باز کنه چقدررو میدین

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من بجای شما اذیت شدم خجالت کشیدم بعد شما پاشدی رفتی خونه شون بهت ک گفت نیا گفت نمیخواد ک بیای چی میشه اینقدر خودتون کوچیک می‌کنید واقعا غرور ندارین خودتون دوست ندارین 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره