2777
2789
عنوان

جنیوپلاستی

227 بازدید | 27 پست

من سه روز پیش جراحی جنیوپلاستی انجام دادم و چونم خیلی بزرگ و حجیم به نظر میرسه و خیلی زشته درد میکنه و ورمشم انگار بیشتر شده کی شروع میکنه ورمش کم میشه؟ قیافم خیلی مردونه به نظر میرسه و واقعا از نگاه کردن خودم تو آینه متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یه توضیح مختصر میدادی که چی هست ،حالا باید برم سرچ کنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من فقط ی جینا میشناسم هرکی گفت کیه جایزه داره

نمیشه گفت همونه که فک میکنم ؟ منم این اومد تو ذهنم تاپیک و دیدم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یه سوال خصوصی ابا مشکل چونت باعث یهم خوردن رابطه ات با ادما بود یا اینکه خیلی ضایع بود؟

من مشکل عقب بودن فک داشتم ولی با ارتودنسی ارتباط دندونیمو درست کرده بودم و دیگه نیاز نبود جراحی فک کنم و دندون پزشکم بهم گفت که جراحی جنیوپلاستی انجام بدم ولی خب الان خیلی زشت به نظر میرسه و دردشم زیاده