2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157514 بازدید | 697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منولایک کنیدگمش نکنم

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

عزیز یچیزی بگم ک باعث این اخلاق شوهرته

شما خیلی بهش پاپیچی

اصلا لزومی نداره برا لباس نظر بخوای ک سرش گیج بره

خیلی خودتو چسبوندی حتما رابطم دارین؟؟؟

این پسر میذاره میره عزیزدلم

خودتو کوچیک کردی باید روابطو از الان محدود کنی تا زمان محرمیت دائمت 

ادامه بدی اینجوری نه تنها این پسر هرکی بیاد بهم میزنه

تو بحث یبار گفتی ب این دلیل ناراحتم دیگ تکرار نکن وقتی طرف ب هیچ جاش نیس چرا التماس میکنی گریه کردم فلان

بخدا بگی تموم کنیم میگ باشه انقد ک نپخته ای

استارتر به جواب سوالت که سه هفته دعوتت نکردن رسیدی یا نه؟؟؟

خوب خودتو دلداری دادیا!!این وسط یه مشکلی هست یا همسرت نمی‌ذاره مامانش دعوتت کنه یا خانواده ش نمی‌خوان دعوتت کنن! 

ازین به بعد وقتی دیدی طرفت رفتار ناشایستی داره انقد نچلونش بقولی به روش نیار وگرنه نقطه ظعفتو می‌دونه،انقد رک و راست بودن تو زندگی خوب نیست یکم خوددار باش هرچقدر پاپیچش بشی هوا برش میداره 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

خب یا یکی از تو بهش بد میگه زیر گوشش ک پر شده یا خودت یکاری کردی

بنظرم شوهرت حساسه پوشیده باش

وقتی دوس نداره جلو خانوادش کت شلوار بپوشی حتما خانوادش حساسن

این الان پسر اوناس 

تا وقتی براش بچه نیاری تحت حرفا و نظرات خانوادشه و همین وضعه هرروز میخواد ب یچی گیر بده

لطفا رعایت کن

من با همسرم شونصد بار تو دوستی سفر رفتم . دوتامونم برا هم در دسترس بودیم . الانم ۶ سال مزدوجیم. ...

دقیقا

ایشون چون هر ازدواجی اطرافشون دیدن سراسر فحش و کج خلقی و بی‌شعور بازی بوده فکر میکنن یکم کهنه که بشی سر شلنگ رو میگیرن بهت و فحش‌کشت میکنن

منم طولانی با همسرم دوست بودم، ۸ سالم هست ازدواج کردیم

هنوز به هم بی‌احترامی نکردیم خدا رو شکر

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

تهدید کن جدا میشی تا رفتارش اصلاخ کنه .اگ بفهمه فقط؟شوهر میخای و ذلیلی و سیریش .تا میتونه سواری میگیره.لطفا ارزشت پایین نیار بی ارزش ک بشی میره باارزشتر پیدا میکنه.

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

اینهمه بهت گفتن نرو 

جوگیر شدی

هیجان زده رفتی 

حقت بود حقیقتا 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

😂😂چشم چیه دختر 

شما خییلییی خودتو کوچیک کردنی با رفتنت 

آدم آویزون رو هیچکی آدم حساب نمیکنه از من ب تو نصیحت 

من اگر جای تو بودم ،خالا اون حرفاش ب کنار ،با اون طرز دعوتش کلا نمیرفتم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

گفتید هفت سال با هم دوست بودید  اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن  پس دل ...

اینارو از کجات در میاری ؟ 

خودت تنها بهش رسیدی ؟ یا کسی کمکت کرده؟ 

والا من و همسرم دوست بودیم و رابطمون طولانی بود و همیشه در دسترس همدیگه 

الان یک شب بدون من خوابش نمیبره 

تا من روی سفره نباشم غذا از گلوش پایین نمیره 

اینا به شخصیت طرفین بستگی داره 

و نوع ارتباط اولیه 

همش دنبال فرصتین بگین دوستی بده 

نه خانم دوستی بد نیست 

دوستی بدون فکر بده 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚