2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157515 بازدید | 697 پست

بدو بدو رفتی برا شام!

شام نخورده بودی؟!حقته هر بلایی سرت بیاره😐

دمش گرم خوبت کرد ادم اینقد اویزون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی من تاپیک قبلتم خوندم . منو و همسرمم دوران عقد باهم کشمکش داشتیم. خب چون اوایل رابطه بود . ولی چند تا اصل گذاشتیم تو زندگی یکی اینکه قهرِ قهر هم هستیم جلو خانواده ها اوکی باشیم و چیزی نشون ندیم( فک کن قبل مهمونی داد و فریاد کردیم 🤣ولی تو مهمونی انقدر باهم خوب و عاشقانه میشیم در ظاهر که بعد مهمونی دیگه حال نداریم برگدیم به حالت قهر)  . دوما رفتیم مشاوره و وقت و هزینه گذاشتیم برای زندگیمون و خییییلی از مشکلاتمون با یه مشاوره خب، عالی شد . ولی اگر همسرت از دیدنت و با هم وقت گذروندن سرده و لذت نمیبره این بده . مو شکافی کن ما با هممممه مشکلات همسرم واقعا تو نامزدی له له میزد همو ببینیم . حالا همه مردا خیلی عاشق پیشه نیستن ولی دوران نامزدی و عقد باید خیلی تشنه دیدار هم باشید . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای خدا خیرت بده داشتم از حرص میترکیدم اینو خوندم اروم شدم.... خدا کنه استارتر به خودش بیاد ... دل ...

محبت زیادی رو دادن نیست ولی خب باید بلد باشی کجا و چقدر محبت کنی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خودتم ساده ای اسی . همه احساساتت رو نریز بیرون . منظورم اینه نگو من دوست داشتم بیام خونتون . یا منتظر بودم دعوتم کنی . مثلا اگر ناراحتی مکالمه رو تموم کن وقتی با هم خوب شدید با ناز و عشوه بگو من اونروز از اون رفتارت ناراحت شدم از تو انتظار این رفتار رو نداشتم و.... 

همون موقع که تو دعوایید نگو من از این رفتارت ناراحتم چون اون لحظه مردا میگن خب ناراحت باش منم ناراحتم بعد درک نمیشی بیشتر ناراحت میشی . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

‼‼توی تاپیک خواهر خواستگارم:

خواهره کاملا حق به جانب با شما صحبت کرده

ارزش خودتو بدون دختر،این خانواده و این پسر باید از خداشون باشه شما قراره عروسشون بشی،نه تهدیدت کنن که تو خوابت ببینی

‼️توی تاپیک اسکرین شات با خواستگارم:

ایشون مطمئنه شما دوستش داری،وقتی 5سال باهاش دوست بودی معلومه دوستش داری،کم کاری های خودش رو می‌ندازه گردن پدرش و از اونطرف چون با شما اتمام حجت کرده  پدرش ناراضیه پس مقصر خوده شمایید

رضایت خانواده خیلی مهمه،اصرار ورزیدن وقتی پدرش و خواهرش اینقدر ناراضیه درست نبوده

تازه همون طور که از شواهد امر پیداست،آقا از خانواده‌اش تاثیر می‌گیره

‼️توی تاپیک بعد از ۲۴روز اومده مرخصی:خوبه اخلاقم دستته و معیارت حرفای منه

این گس لایته:یعنی چی یعنی خوب بودن تو منوط به اینه که با اخلاق و حرفای من خودتو تطبیق بدی

‼️تاپیک بعد5سال میان خواستگاری:

شما بهش ضرب العجل دادی که تا آخر خرداد باید بیای خواستگاری و ایشون 10تیر اومد

یعنی اگر می‌خواست خیلی زودتر از این ها هم می‌تونست بیاد اما تاکید داشت که به خاطر نارضایتی خانوادش صبر کرده

😂😂پ.ن:من همه تاپیک هات رو خوندم

الان شما نه داخل خانواد‌ه‌اش اونطور که باید و شاید عرج و قرب داری

نه خانواده‌ات پیش نامزدت اونطور که باید محترمه

و الا کدوم آدم سالمی می‌ره خونه پدرزن با گوش و گردن نامزد بازی می‌کنه بعد جلو خانواده خودش طرف و کوچیک می‌کنه

شما خودت هم اهرم فشار رو ناراحتیت می‌دونی،فکر می‌کنی اگر بگی ناراحت شدم یا دارم گریه می‌کنم اون دلش به رحم میاد،تواین 10تا اسکرینی که دیدم تاکید رو این بوده که دارم گریه می‌کنم دلم گرفته دلم رو شکوندی،و اوشون هم کاملا بی اهمیت سعی در تبرئه کردن خودش داشته و ناراحتیت واقعا براش اهمیتی نداره

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

اولا اشتباه گردی رفتی با این طرز دعوت از اول به خودت ارزش ندادی باعث میشی اونام ارزش ندن ،باید مادرش خودش زنگ میزد دعوت می‌کرد افطار شمام با عزت و احترام میرفتی.

نامزدتم فک کنم خودشو در حد دو هفته تونسته خوب نشون بده

معلوم کور شدی نه چیزی میبینی نه می‌شنوی فردا که عقد کردی میفهمی چه غلطی کردی اگه البته پسر عقد کنه باهات با این رفتارهای معلومه که میخواد نامزدی بهم بزنه با زبون بی زبونی داره میگه 

ایشون الان داغه نمیفهمه

بعد چندسال زندگی زیر ی سقف ک افسردگی گرفت از اخلاق و تحقیرای این مرد اونموقت میفهمه ک با ی شام رفتن و تحقیر شدنش چ کرده باخودش🫡امیدوارم بخودت بیای گلم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

استارتر من برخلاف نظری یکسری از دوستان که میگن مقصر صد در صد رفتار نامزدت خودش هست میگم 80درصد شما مقصری.میدونی چرا؟چون حد وسط نداری یا دعوا میکنی باهاش و فحش میدی و میگی نمیخوامت و برو یا بشدت ابراز علاقه میکنی.من که توی زندگی شما نیستم خودت توی تاپیکهات اینهارو گفتی حتی یجا گفتی 4ساعت دعوا کردیم و من هی کش میدم و فحش میدم و همش میگم نمیخوامت و برو و فلان بعد میخوای بیاد نازت بکشه.فکر میکنی مردا چقدر حوصله و تحمل این رفتارها رو دارن خدا نکنه یه مرد سرد بشه مخصوصا نامزد شما که یجوری بهت فهموند که از چشمم بیفتی من بی رحم میشم دقیقا الان رفتارش باهات فوق العاده بیرحمانه بود ولی خب به نظرم تا حدی بازتاب رفتار خودته هرچند که اونم مقصره و تو جدای اینکه نامزدش هستی مهمون بودی توی خونشون و نباید بدرفتاری میکرد ولی در کل رفتار ضد و نقیض تو یکم باعث شده که سبک بشی به چشم نازدت از حرفم ناراخت نشو عزیزم میخوام اینارو بگم که دنبال علت توی خودت بگردی چشم زدن و این حرفا نیست .ببین مردا حوصله بحثهای طولانی رو ندارن بعد هزار بار بگی نمیخوامت نازتو بکشه بتر هزار و یکم میگه خب به درک .یدفعه سرد میشن و بعد دیگه خیلی سخت میشه به تنظیمات کارخونه برگردن 😅مثل ما خونومها نیستن که با دوتا حرف عاشقانه بیخیال بشن.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اسی چیشد ک رفتی شام. مگ قرار نبود نری

بلا نسبت شما اسی رید رو همه ک بهش گفتن نرو و رفت ...

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

یه طوری هفت سال زندگی و وقتتو گذاشتی پای این ادم انگا اسمون باز شده افتاده پایین دیگه میخوای خودشو برات نگیره اون از خواستگاری اون از دوستی اینم از نامزدی همیشه هم اصرار خوب نیست اسی الان فک کردی داری زندگیتو میسازی ولی درحق خودت و شخصیتت داری ظلم میکنی 

انقد پسر هست انقد شوهر هس ولی باید کسی باشه که سرش به تنش بیارزه این چی داره خدایی با این رفتارای بچگونش