2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157515 بازدید | 697 پست

وای چقدر حرصم دادی دختر. تاپیک قبلی رو کامل خوندم. باورم نمیشه با وجود همه ی اون بی‌احترامی ها پاشدی رفتی خونشون. چکار داری می‌کنی با زندگیت؟؟؟ اعصاب و روان خودت رو گذاشتی به حراج به خاطر حرف مردم؟؟ خیلی جدی با خانوادت درباره ی این رفتار هاش مشورت کن و یه فکر اساسی بکنید. دستی دستی داری زندگی و آیندت رو نابود میکنی

ما که خندان می‌رویم🧸☕
محبت زیادی رو دادن نیست ولی خب باید بلد باشی کجا و چقدر محبت کنی 

وقتی اون داره زننده و خلاصه صحبت میکنه دیگه زیاد حرف زدن مثل این میمونه واسه کسی که جلوروت گوشاشو فشار میده به نشانه اینکه نمیخوام صداتو بشنوم هی بخوایم توضیح بدیم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت زیادی رو دادن نیست ولی خب باید بلد باشی کجا و چقدر محبت کنی 

منظورم از محبت زیادی ،افراط تو محبت کردنه

و منظورم از افراط تو محبت ،محبت به کسیه که جنبه و ظرفیتشو نداره و وقتی بیشتر از خودش بهش محبت میکنی اونا پای مهربونی و عواطف ما نمیذاره بلکه خودشو بالاتر نیدونه و محبت مارو ضعف ما محسوب میکنه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

سلام میدونم ک ممکنه حال الانت خیلی بد باشه، منم این روزارو گذروندم و کاملا درکت میکنم، ولی میخوام باهات رک باشم نتیجه این رفتارای شما، آیندش میشه الان من، کسی ک با رفتارای اشتباه با دستای خودش ، ب جای عشق ، نفرت و دلزدگی رو توی قلب نامزدش کاشت...

و درنهایت این رفتارای شما ترک شدن ب بدترین شکل ممکنه،

عزیزم اگ فک میکنی ب خاطر طرف مقابلت خودت رو نادیده بگیری، فک میکنن چقد عاشقی سخت در اشتباهی، اتفاقا تصویر بدی ازت میمونه توی ذهنشون، 

دخترخوب ارزشمندی رو درونت بساز، نترس هیچ کس با رفتن کس دیگ ای نمرده ، ولی اگ این روند ادامه بدی خودت میکشی هم برای خودت هم برای طرف مقابلت 

فک نکن از خودگذشتگی میکنی، داری ظلم میکنی در حق خودت و طرف مقابلت چون رابطت سالم نیست از سر ترس، از سر وابستگی، از سر خلا....ب خودت بیالطفا 

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

امیدورام تخت تاثیر حرفای بقیه نباشه تو تاپیک قبلیت 

چون یه سری نظرا واقعا بی منطقو بیش از حد بزرگنمایی شده بود

بله رفتارش اشتباه بود کاملا ولی همه ما ادما اشتباه میکنیم

باید ببینی اگه این رفتارش هبمشگیه یا قابل برطرف شدن نیس به فکر اتمام رابطه باشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

این همه بهت گفتیم نرو..خودتم میدونستی که نری بهتره،

ولی باز پاشدی رفتی..دیگه تایپیک زدنت برا چی بود؟ اصلا منطقی نبود رفتارت که رفتی، رفتار نامزدت که قشششنگ مشخص بود..

رفتی خودتو کوچیک کردی حالا خوب شد؟

اول با مادرت در میون بذار قضیه رو  و راهنمایی بگیر،

نذار وضع ازینم که هست بدتر بشه،

اگه از الان ارزشت حفظ نشه دیگه هیچوقت حفظ نمیشه،

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی

ای بابا چرا همچین می‌کنید

خوب شد رفتی.مامانش زنگت زد نمیرفتی مامانه ناراحت میشد اینجوری دیدن مقصر پسرشونه ک بد باهات رفتار میکنن.شما دعوا هم با همسرت میکنی با مامان باباش خ خوب رفتار کن

صبر کن میاد سراغت صحبت کنید زود آشتی نکن باهاش درس بشه واسش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

متاسفم واست که ارزش قائل نشدی واست من اگ جای شمابودم نامزدم همچین رفتاری داشت میگفتم نمیام نخورده شامتون ک نیستم تونازونعمت بزرگ شدم نیازیم ب دعوت نیست بسلامت حتی ۱هفته م جوابشونمیدادم گداگشنه ی بی تربیتو خوبه شمام ۲۱روزه نامزدکردین نباید ازالان اویزون باشی اول راهی ادامه بدی با ی بچه برمیگردی خونه پدرت شایدم سنت کمه..ب کسی احترام بزار احترام بت بزاره ن کسی ک ادم حسابت نکنه 

ای بابا چرا همچین می‌کنید خوب شد رفتی.مامانش زنگت زد نمیرفتی مامانه ناراحت میشد اینجوری دیدن مقصر پ ...

مهم پسرشونه که بده.فردا روز میخواد با پسره زندگی کنه نه پدر و مادرش چرا تشویقش میکنی به ادامه دادن با همچین پسر گندی که اخرش جداییه.پسره اینو نمیخواد.چطوری دیگه بهش بگه.اگر استارتر یه ذره غرور و عزت نفس داشت همون دیشب همه چیزو تمام میکرد

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

عزیزم خودت انتخاب کردی که بری و همه بی احترامی‌هارو به جون خریدی

اگر از این زندگی نیومدی بیرون هم خودت انتخاب میکنی که تا آخر عمر با این شخص همه بی احترامیا اهانتا و … به جون بخری و به خاطر حرف مردم بمونی توو این زندگی

بعضی وقتا به چشم ربط نداره به دور از جون حماقتای خودمون ربط داره

شما توو این رابطه داری این همه رد فلگ میبینی و جالبه بازم تصمیم اشتباه میگیری

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

خوب خبر داشته باشن فامیل به اونا چی ...دو روز دیگه که با دوتا بچه اومدی خونه بابات همون فامیل میگن مشکل از خودت بود تو نامزدی باید بهم میزدی ..مشکل نامزدتو براچی تعبیر میکنی به این که دوستم چشممون زده ؟؟واقعا درکت نمیکنم تو بجای اینکه از نامزدت شاکی باشی با این رفتار هاش داری از چشم خوردن حرف میزنی🤐🤨

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

ینی چشمش در این حد بود که نامزدت از این رو به اون رو بشه این دیگه چشم نبوده اسلحه بوده 

کم چرت و پرت بگین حال ادمو بهم نزنین