2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157524 بازدید | 697 پست
مهم پسرشونه که بده.فردا روز میخواد با پسره زندگی کنه نه پدر و مادرش چرا تشویقش میکنی به ادامه دادن ب ...

قبلا ک میگفت عالیه.میگفت خ خوبه یهو بد شد آخه

هیچ آدمی بی نقص نیس ایشونم با آقا پسر ی مدت رفتوآمد داشته شناخت نسبی داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ایشون چون هر ازدواجی اطرافشون دیدن سراسر فحش و کج خلقی و بی‌شعور بازی بوده فکر میکنن یکم کهنه ...

ببخشید خانم چون شما تجربه دارین میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟ چون تجربم کمه و راهنمایی میخوام

اینارو از کجات در میاری ؟  خودت تنها بهش رسیدی ؟ یا کسی کمکت کرده؟  والا من و همسرم د ...

میشه راز موفقیتتونو به منم بگین تا توی رابطم استفاده کنم؟ چی باعث شده شوهرتون اینقدر عاشقتون بمونه. اگه یکم به من بی تجربه کمک کنین واقعا ممنونتون میشم 🥰نمیخوام مثل استارتر گدای عشق باشم.

۷ سال دوست بودن

اینم قابل توجه اونایی که یه چیزی یاد گرفتن که سنتی اخه و عاشقانه گل و بلبله ... 

اسی نمیخواد قبول کنه ولی انگار نامزدش پشیمونه و میخواد کاری کنه که وقتی صیغه محرمیت تموم شد دیگه کات بشه ... امیدوارم اسی حداقل باکره بودنش رو حفظ کنه ... تو رو خدا ریپ نزنید که پرده وجود نداره و اسمش هایمن هست و چرت و پرتای دیگه.... هرچی هست خلاصه بربادش نده تا تکلیفت روشن بشه ..

چشم زخم رو هم توجیه خودت نکن. اسپند دود کن و صدقه بده و تمام 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

ای بابا همش که به چشم ربط ندارع عزیزم 

مگه میشه ی آدم این همه الکی با ی نفر بدشه

شاید اختلال دوقطبی داره 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
هنوز برین تایپیکای قبلش بخونین دعوا با نامزدش ببینین چقددددددددد آویزون بازی در میاره  منم جا ...

اصلا خیلی زشته ی دختر ارزش خودشو آنقدر پایین بیاره 

الان ساکت باشه ازدواج کنه زندگیش رو هواس

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

چشمت نزدن.  نامزدت تازه ذاتشو داره نشونت میده

. بیچاره خیلی بیچاره و مفلوکی که حاضری توی این رابطه بمونی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

چش زدن رو واقعیه . ولی .. نه در حد بیشعوری ! مثلا خدای نکرده اتفاق بدی میفته . ولی اینو بدون آدما تو دعوا خود واقعیشونن .. گول ریاکاری رو نخور . یکمم تعلل کن .مشاوره برو

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏