2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157525 بازدید | 697 پست
هنوز برین تایپیکای قبلش بخونین دعوا با نامزدش ببینین چقددددددددد آویزون بازی در میاره  منم جا ...

آره لیاقتش در همین حده آویزونه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

پسرا واسه دوستی خوب بوده ۷ سال

حالا دیده قضیه جدی و صیغه کرده و باید مسوولیت قبول کنه

نمیخواد

چیز جدید و عجیبی نیست.  خیلی مردها همین اند

اشتباه از اسی که هفت سال صبر کرده.   وابسته شده. اسمش تو دهن همه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم قابل توجه اونایی که یه چیزی یاد گرفتن که سنتی اخه و عاشقانه گل و بلبله ...  اسی نمیخوا ...

ما دوست بودیم و خیلی ام رابطمون خوبه 🫢 

اتفاقا سنتی ها اکثرا ب طلاق میکشن 

اگرم طلاق نگیرن رابطشون افتضاح که ۹۰٪ خانمهایی ک اینجا از شوهر مینالن همون سنتی بودن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

دوستم معتقده هر وقت عکس بچه هاشو استوری میزاره بلایی سرشون میاد 

یا چمیدونم مریض میشن 

گفتم خب مرض داری عکس نزار 

از اون روز شکر خدا راحت زندگیشونو میکنن 

بنظرم از رابطه ت هیچ وقت هیچ حرفی به هیچ کسی نزن 

سری که درد نمیکنه رٌ دستمال نمی بندن 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ما دوست بودیم و خیلی ام رابطمون خوبه 🫢  اتفاقا سنتی ها اکثرا ب طلاق میکشن  اگرم طلاق نگ ...

همسرتون عربه ؟ یا بختیاری 😁

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
بختیاری مث خودم 

چون هم استانی هستی پرسیدم 😁💓خوشبخت باشی 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
مرسی عزیزم ♥️🥰

💓💓

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

مگه آدم به خاطره فامیل زندگی میکنه 

نامزدی برای شناخت هستش 

که اخلاق هم دستتون بیاد 

اگه میبینی نمیتونی بهم بزن عزیزم 

آرامش خودت مهم تره تو زندگی 

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

الان بهم بزنی خیلی بهتره فردا روزی طلاق میشه

با زبون گفت نیا بعد تو پاشدی رفتی  واقعا دیگه نمیدونم چی بگمم!

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

من با همسرم شونصد بار تو دوستی سفر رفتم . دوتامونم برا هم در دسترس بودیم . الانم ۶ سال مزدوجیم. ...

عزیزم شما شوهرتون جنبه داشته که اینکاراو براش کردین،اگه مثل سوار اسی اینقدر سرد و بی جنبه بود باز دنبالش بودین؟؟؟

شما هم مرد بی جنبه ندیدین تاحالا شوهر من هر وقت بهش محبت میکردی فاز برمیداشت بد تر...

ولی اگه خودش محبت میکرد و کمی جواب محبتشو میدادم بهتر بود اخلاقش...

همیشه هم همینجوری بود

🪷 سروناززز 🪷