2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157525 بازدید | 697 پست
قبلا ک میگفت عالیه.میگفت خ خوبه یهو بد شد آخه هیچ آدمی بی نقص نیس ایشونم با آقا پسر ی مدت رفتوآمد د ...

ماهیو هر وقت از اب بگیری تازه اس.شواهد نشون میده پسره پشیمونه.اخه نقصشم خیلی بزرگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا همه اینا خرافاته چشمون کردن فلان کردن

نامزدت واقعا اخلاق گندی داره چقد خودتو کوچیک کردی رفتی

پاگشا بهت چی دادن؟؟؟؟حتما هیچی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

یه فامیل داشتیم ۱۰ سال را دختره دوست بود به سختی بهم رسیدن همه هم براشون خوشحال بودن نامزد که کردن دختره دل پسره رو زد اصن یهو اخلاق پسره عوض شد گفت نمیخوامش هر چی همه اصرار کردن زشته شما که همو دوست داشتید پسره گفت از دور فقط قشنگ بود خواستنی بود الان از اخلاقش و خودش حالم بهم میخوره و نامزدیشون بهم خورد 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

بابا همه اینا خرافاته چشمون کردن فلان کردن نامزدت واقعا اخلاق گندی داره چقد خودتو کوچیک کردی رفتی ...

پا گشاا؟؟؟؟ ترسیدن فطریه ۶۰ هزارتومنی بیفته گردنشون

اسی فکر کنم نقص خیلی بزرگی داره که نمیگهههههه

پا گشاا؟؟؟؟ ترسیدن فطریه ۶۰ هزارتومنی بیفته گردنشون اسی فکر کنم نقص خیلی بزرگی داره که نمیگهههههه

ارع واقعا خیلی خودشو کوچیک کرده

میدونی چنسالشه؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

در حدی باهام بد شده که واقعا میگم اگه فامیل از نامردیم خبر نداشتن همه چیو میزدم بهم و تمومش میکردم&n ...

داشته باشن به درک

لا اقل با پدر مادرت مطرح کن

بهش تدکر بدن ادم شه 

قرار نیست حتما جدا شی

جداشی هم به درک طلاق بگیری فامیل بدتر می کنن

یه ذره ادبش کن واسه خودت خوبه

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
ما دوست بودیم و خیلی ام رابطمون خوبه 🫢  اتفاقا سنتی ها اکثرا ب طلاق میکشن  اگرم طلاق نگ ...

منم نگفتم دوستی بده . خودمم مثل شمام.

منظورم جبهه گرفتن الکیه. امار شماهم الکیه.

خوب و بد در هر دو هست.

مهم شناخت و انتخاب آگاهانه و صد البته تربیت و شخصیت طرفین هست. 

همین امارهای الکی باعث میشه دیدگاه جوانها عاقلانه نباشه فکر میکنن دوست بشن دیگه لازم نیست به چیزای دیگه فکر کنن و همون عشق کافیه. در هر حال دوستی بدون هدف ایرادی نداره ولی اگه هدف ازدواج باشه باید همه جوانب رو سنجید... 

تاپیکای خیانت و طلاق نی نی سایت هم دوست بودن و هم سنتی پس نمیشه به قطعیت گفت.

منظور بنده دقت در انتخاب همسر در هر نوعی و هر شرایطی بود نه اینکه بگیم کدوم خوبه و کدوم بده 

خوشبخت باشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ببخشید خانم چون شما تجربه دارین میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟ چون تجربم کمه و راهنمایی میخوام

در زمینه دوستی یا ازدواج؟

من تجربه دارم ولی تخصص ندارم

بهتره با مشاور صحبت کنید

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.