2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157527 بازدید | 697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفاش فیلمه 

کدوم دختری اینقد شخصیتش پایین میاره؟؟؟

بعدم ک دوستان گفتن هنو عقد نکردین و صیقه این تموم کن باهاش 

برگشته میگه ادم واسه هرچیزی ک جدا نمیشه !!!!

فقط این تاپیکا جهت اذیت و ازار ماست و تمام 🖐🏻

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️

ببین شما ک میخوای ادامه بدی،حداقل برایش روشن کن ک خط قرمزتون این باشه ک دعواتونو جلوی کسی بروز ندین

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

آخر کار خودتو کردی رفتی خونشون.... تو که گفتی نمیام واقعا که چقدر خودتو بی ارزش کردی 

حیف وقت کاربرایی که انقدر آمدن توضیح دادن برات نصیحتت کردن این همه حرف زدن تو باز کار خودتو کردی ، حق الناس گردنته

خودت آویزونی خیلی

نامزدتم روانیه

در واقع داری براش له له میزنی و اون حالش از تو بهم میخوره

کل تاپیک هاتو خوندم از دیشب دل و روده ام از این حجم آویزون بازی داره بهم میخوره😐🤦‍♂️

امشب رفتم خونشون  یعنی جلو مامان باباش بم محل سگم نذاشت

خوب همه بهت گفتن نرو چرا رفتی؟

این همه ادم بهت گفتن نرو!

دیگه این بنظرم ربطی به چشم زدن نداره به این ربط داره که خودت دیدی هیچ میلی به امدنت نداره اما رفتی....

یعنی واقعا توقع داشتی رفتار دیگه ای داشته باشه؟؟؟

منم ی دوست همیشه سینگل داشتم همش میپرسید ازم منم کم میگفتم ولی ریز خب تعریف میکردم میپرسید 

همونا هم باعث شد 

خیلی هم حسود بود همش مبگف مثلا خوب نیست و من خوشم نمیاد و اینا منم انقد ساده بودم نمیفهمیدم اصلا اون موقعا

میگفتم من میدونم واسه تو بهترین ادم میاد خیلی هوبی خوشگلی 🥲🥲🫠

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اینارو از کجات در میاری ؟  خودت تنها بهش رسیدی ؟ یا کسی کمکت کرده؟  والا من و همسرم د ...

کسی که حساسه نسبت به این موضوع خودشو خوب رو میکنه 

مثل شما

نه که بقیه که سنتی ازدواج کردن همش دعوا دارن و هر کدوم سفره جدا میندازه و تو تنهاییش غذا میخوره و کتک و کتک کاری میشه بینشون  !!

یه نگاهی به اول آشناییتون بنداز و مقایسه کن با زندگی الانت صادقانه بشین و فکر کن ببین جوابش هم به خودت بده 

زندگی و رفتارها و چالش های متفاوتی داشتید نسبت به اول که طبیعتا با اول آشناییمون متفاوته 

بالاخره ممکنه آدم با هم خونش که پدر و مادر و خواهر و برادر بوده هم دچار سوء تفاهم یا دلخوری از هم بشه چه برسه به کسی که کاملا تو یه خانواده و فرهنگ دیگه بزرگ شده و همسر  آدم شده 

نه دوست من بحث تازه نامزد بودن آدمه و بحث طبیعت و ذات هر انسانیه 

من از خوب و بد  دوستی یا سنتی حرف نزدم خانم 

قابل توجه شما عرض کنم

گفتم کسی که چن سال باهمن کاملا با کسی که تازه وارده زندگیش شده کاملا و مطلقا متفاوته اینو من نمیگم طبیعت انسان میگه که همه چی برای انسان‌ها عادی میشه به مرور .

ایشون هم عین تازه نامزده ها نیست که تازه بهم رسیده باشن وآقا یا خانم ناراحتیش هم حتی بروز ندن و فقط کنارش حس خوب بگیره 

طبیعیه که وقتی مدتی میگذره بنا بر طبیعت زندگی استرس‌ها و ناراحتیهایی پیش میاد و وقتی که کسی همیشه کنارته و تازه نیست باهاش راحته و ناراحتیش کامل بروز میده و قهر و بی‌محلی و تمام این مسائل استارتر  

چنان گفت تازه نامزدیم و این رفتارو داره  پیش ما خیلی سنگین اومد کار پسره  و خانوادش 

اصلا شاید خانوادش باازدواجشون مخالف بود 

اینا آنقدر باهم راحتن که هر جور میخوان مثل کسی که پیش پا افتادست و تازه نامزد  نیست ناراحتیش  رو به این صورت بروز داده 

حالا دختره چه کرده یا پسر چی کرده و چی پیش اومده یا هر چی  خدا داند نه خلق خدا