کسی که حساسه نسبت به این موضوع خودشو خوب رو میکنه
مثل شما
نه که بقیه که سنتی ازدواج کردن همش دعوا دارن و هر کدوم سفره جدا میندازه و تو تنهاییش غذا میخوره و کتک و کتک کاری میشه بینشون !!
یه نگاهی به اول آشناییتون بنداز و مقایسه کن با زندگی الانت صادقانه بشین و فکر کن ببین جوابش هم به خودت بده
زندگی و رفتارها و چالش های متفاوتی داشتید نسبت به اول که طبیعتا با اول آشناییمون متفاوته
بالاخره ممکنه آدم با هم خونش که پدر و مادر و خواهر و برادر بوده هم دچار سوء تفاهم یا دلخوری از هم بشه چه برسه به کسی که کاملا تو یه خانواده و فرهنگ دیگه بزرگ شده و همسر آدم شده
نه دوست من بحث تازه نامزد بودن آدمه و بحث طبیعت و ذات هر انسانیه
من از خوب و بد دوستی یا سنتی حرف نزدم خانم
قابل توجه شما عرض کنم
گفتم کسی که چن سال باهمن کاملا با کسی که تازه وارده زندگیش شده کاملا و مطلقا متفاوته اینو من نمیگم طبیعت انسان میگه که همه چی برای انسانها عادی میشه به مرور .
ایشون هم عین تازه نامزده ها نیست که تازه بهم رسیده باشن وآقا یا خانم ناراحتیش هم حتی بروز ندن و فقط کنارش حس خوب بگیره
طبیعیه که وقتی مدتی میگذره بنا بر طبیعت زندگی استرسها و ناراحتیهایی پیش میاد و وقتی که کسی همیشه کنارته و تازه نیست باهاش راحته و ناراحتیش کامل بروز میده و قهر و بیمحلی و تمام این مسائل استارتر
چنان گفت تازه نامزدیم و این رفتارو داره پیش ما خیلی سنگین اومد کار پسره و خانوادش
اصلا شاید خانوادش باازدواجشون مخالف بود
اینا آنقدر باهم راحتن که هر جور میخوان مثل کسی که پیش پا افتادست و تازه نامزد نیست ناراحتیش رو به این صورت بروز داده
حالا دختره چه کرده یا پسر چی کرده و چی پیش اومده یا هر چی خدا داند نه خلق خدا