2777
2789
من سال بعد تیزهوشان قبول ميشم؟؟؟؟

متاسفانه حسم میگه نه اما فقط ی حسه شما تلاش کن و سال بعد بیا ب من بگو حسم چرته ایشاله قبول میشی😍❤️

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بله شما با شهاب ازدواج میکنید قبلا هم  بهتون گفتم😅

اشتباه گرفتید احتمالا

قبلا گفتید شهاب و سلین ازدواج میکنن

ولی من ستایشه اسمم

ینی ممکنه با شهاب ازدواج کنم؟؟؟ 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید چندین ماه قبل یه از خدا بیخبر برام طلسم گرفت باطلش کردم بنظر شما کار خواهرم بود  یا ...

حسم میگ دختر عموت 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اشتباه گرفتید احتمالا قبلا گفتید شهاب و سلین ازدواج میکنن ولی من ستایشه اسمم ینی ممکنه ب ...

پس من قاطی کردم شماهارو نمیدونم نمیتونم فکر کنم سلین کیبود و اینا ولی حسم گف  ممکنه  شما با شهاب ازدواج کنین قاطی کردم راجب شماها 

متاسفانه حسم میگه نه اما فقط ی حسه شما تلاش کن و سال بعد بیا ب من بگو حسم چرته ایشاله قبول میشی😍❤️

نمونه دولتی چطور؟!

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
پس من قاطی کردم شماهارو نمیدونم نمیتونم فکر کنم سلین کیبود و اینا ولی حسم گف  ممکنه  شما ب ...

سوال اخرمم ج میدی😕🥲❤

حسام حس داره بهم؟ 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟
واقعا😐آخه اصن بش گفتم نمیخام ازدواج کنم ولی هنوز باهمیم یعنی تهش ازدواجه ؟  

خب ایشون یکم ب ازدواج فکز میکنن حس منک گفت میاد خاستگاری اما انشاله هرچی میخای بشه برات

سوال اخرمم ج میدی😕🥲❤ حسام حس داره بهم؟ 

نه

نمونه دولتی چطور؟!

ممکنه نمونه دولتی بیارید بله اما تلاش کنید تیزهوشان بیارید من فقط حسمو گفتم اما شما تلاش کن ❤️

اها خودم میدونستم نداره خاستم امتحانت کنم❤😂✨

حسم اونقدرام بد نیس 😂😂❤️🙏

ممکنه نمونه دولتی بیارید بله اما تلاش کنید تیزهوشان بیارید من فقط حسمو گفتم اما شما تلاش کن ❤️

مرسی :)

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
زندگیتون داره میپاشه طلاق میگیرین صددرصد رای طلاق و نمیدونم ب کی میدم اما حسم خوبه یعنی بنظرم بنفع ش ...

ممنونم

مهریه چی؟چیزی حس کردین؟

اینده ام رو چیزی حس کردین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز