راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حس من میگع شاید هیچوقت اما خب عزیزم فقط ی حسه امیدوارم حسم اشتباه باشع برای شما و پیام بده
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
تا چن ماه آینده استخدام میشی البته جدا از حسم امیدوارم زود زود استخدام بشی
من کی ازدواج میکنم؟ چجوری آشنا میشیم؟ معدل الف میشم این ترم؟
شما تا سال بعد ازدواج میکنید ازدواجتونم عاشقانس فک کنم معدلتون امسال خوبه بنظرم ولی ب تلاشتون هم بستگی داره ولی حسم خوبه درکل
امسال عقد میکنم یا نه؟ مشخصاتمو میگید یا ماه تولدم
شما احساساتی باحال مهربون یکم رک پایه هستید ماه تولدتون حسم میگ دی ماهی هستی اما درصد اشتباه برای ماه تولد زیاده
نه سال بعد احتمالا عقد میکنید اوایل سال بعد