راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حس من میگع شاید هیچوقت اما خب عزیزم فقط ی حسه امیدوارم حسم اشتباه باشع برای شما و پیام بده
ازمون قبول میشم؟؟
ازدواجم نزدیکه؟
درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡
امیر تا یکی دو هفته دیک بر میگرده شغلت هم یا پرستار یا ماما و اینجور چیزا ممکنه بشی موفق باشی💞
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
فکر نکنم ک برگردید اما بازم من فقط حسی میگم اگ خدا بخاد شاید برگردید انشاله ک خیره❤️🙏
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزم منم میگی حس امیررضا نسبت به من چیه؟ کی ازدواج میکنم؟
امیررضا کمو بیش دوستت داره
اواخر امسال یا اوایل سال بعد ازدواج میکنی امیدوارم هر چی صلاحته بشه💞
سال بعد ازدواج میکنید اما راجب شغلتون چیزی حس نمیکنم منو ببخشید 🙏🙂