2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس من میگع شاید هیچوقت اما خب عزیزم فقط ی حسه امیدوارم حسم اشتباه باشع برای شما و پیام بده

ازمون قبول میشم؟؟ 

ازدواجم نزدیکه؟ 

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

حس من میگع شاید هیچوقت اما خب عزیزم فقط ی حسه امیدوارم حسم اشتباه باشع برای شما و پیام بده

عزیزم منو دوست پسرم چه زمانی باهم نامزد میکنیم؟دیشب قهر کردیم کلا🥲🥲🥲

مال هم میشیم؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
شما احساساتی باحال مهربون یکم رک پایه هستید ماه تولدتون حسم میگ دی ماهی هستی اما درصد اشتباه برای ما ...

عزمزمه اینم میگی کلا چه زمانی نامزد میشم و با چه فردی؟یه کوچولو اگه ممکنه از مشخصاتش بگو

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
لطفا منم بگو لازم دارم امیر کِی برمیگرده؟؟؟؟؟؟؟؟شغلم توایند ممکنه چی بشه

امیر تا یکی دو هفته دیک بر میگرده شغلت هم یا پرستار یا ماما و اینجور چیزا ممکنه بشی موفق باشی💞

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ب اکسم برمی‌گردم.؟

فکر نکنم ک برگردید اما بازم من فقط حسی میگم اگ خدا بخاد شاید برگردید انشاله ک خیره❤️🙏

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزم منم میگی  حس امیررضا نسبت به من چیه؟  کی ازدواج میکنم؟

امیررضا کمو بیش دوستت داره 

اواخر امسال یا اوایل سال بعد ازدواج میکنی امیدوارم هر چی صلاحته بشه💞

کی سرکار میرم کی ازدواج میکنم با چطور ادمی 

سال بعد ازدواج میکنید اما راجب شغلتون چیزی حس نمیکنم منو ببخشید 🙏🙂

ازمون قبول میشم؟؟  ازدواجم نزدیکه؟

با کلی سختی آزمون قبول میشید تلاش فراموش نشه😉💞

ازدواجتون فعلا نزدیک نیس شاید سال بعد

2790
2778
2791
2779
2792