2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست
میدونی من‌امیدوارم‌هیجوره نشه بدون رضایت پدر فرشاد درست خیلی دوست دارم قبلا میگفتم اگه این درخواست ب ...

میفهمم چی میگی عزیزم اما باید این حرفارو بەمادرش بزنە، باید ایشونو قانـع وراضی کنە نە تورو تو منگنە بزارە

مطمئنم خانوادەش راضی بشن و رسما خواستگاری کنن همەی مشکلات برطرف میشە

واین کار هم نشدنی نـیست

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا چجوری مگه نمیگن باید رضایت پدر باشه

سلام سنا جان

شما همه تلاشتون کنید  تو با فرزاد حتما حرف بزن بگو با مادرش صحبت کنه قبلا هم بهت گفتم تنها راه راضی شدن عمه ات همین فرزاد هست  اگه دیدی این راه هم جواب نداد و خانواده فرشاد به هیچ وجه راضی نمیشن/ فرشاد با برادرت هم که پشتتون هست با بابات حرف بزنن بگه  من و سنا به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از هم نمگذریم . و فرشاد بگه خانواده من راضی نمیشن شما بیاید رضایت بدین ما با هم عقد کنیم  باهاش اتمام حجت کنه بگه دایی اگه تو اَم رضایت ندی ما خودمون میریم عقد میکنیم  اگه پدرتم راضی نشد برید از دادگاه نامه بگیرید و با اطلاع برادرت عقد کنید   

سنا جان حتما خانواده ها در جریان عقد باشن   وقتی ببینن شما دارین ازدواج میکنید رضایت میدن  ندادن هم شما عقد کنید

سنا جان این کار رو نکن چون ارزش خودت رو پیش همه میاری پایین و غرور پدرت میشکنه که  باید تاوان پس بدی. این نشونه خوبیه که بی طاقت شده و میگه عقد کنیم، بهش بگو با هم تلاش کنیم که خانوده هامون رو راضی کنیم

پدر و مادرت ک زحمت کشیدن خرجت کردن بزرگت کردن

سر یه نفر ک تازه تازه اومده زندگیت نشکن

تاوان داره

پسره باید واست تلاش کنه . بره راضی کنه 

اگرم نشد قسمته

خیلیا مثل تو کردن همینجا تاپیک زدن پشیمون شدن و چند سال بعد پسره گفته تو خانوادت نمیخواستنت وگرنه نیماومدی و تا اخر عمر سرکوفتش زده واسه همین کار ک تو هول شوهر داشتی اومدی به من و.. 

نکن♥️

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

سنا جان عزیزم به هیچ عنوان زیر با صیغه موقت نری  فقط عقد دائم

میگه عقد‌میکنیم‌ میریم سر زندگیمون تا مجبورشن قبول میکنن عروسی میگیریم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
پدر و مادرت ک زحمت کشیدن خرجت کردن بزرگت کردن سر یه نفر ک تازه تازه اومده زندگیت نشکن تاوان داره ...

من قبلا میگفتما اگه فرشاد چنین درخواستی بهم بده قبول میکنم 

اما حالا که بحثش کشیده هی میپیچونم‌صبرمیکنیم‌همه‌چی درست میشه 

میگه من‌خسته‌شدم هیچی درست نمیشه  حالا با اصرار من گفته‌باشه یکم  دیگه صبرمیکنم ولی فکر نکنم قراره چیزی عوض شه چون خانوادمون مثل من تو‌دل رحم نیستن‌عین‌خیالشونم‌نیست

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سنا جان این کار رو نکن چون ارزش خودت رو پیش همه میاری پایین و غرور پدرت میشکنه که  باید تاوان پ ...

من میترسم اگه قبول نکنم باز منو ول کنه بره عروسی کنه میمیرم‌من 

اگرم قبول کنم یعنی به پدرم‌خیانت کردم اصلا دلم‌نمیخاد😢

به نظرم این تصمیم بچگانه ست 

پسر اگه واقعا بخواد خانواده هارو راضی می‌کنه حالا ده سال بکشه یا یک سال 

اینکارو نکن حتی بعدا هم خوب سین ارزش و احترام خودت رو از بین بردی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

من میترسم اگه قبول نکنم باز منو ول کنه بره عروسی کنه میمیرم‌من  اگرم قبول کنم یعنی به پدرم‌خیا ...

اگه واقعا عاشقت باشه  نمیتونه با کسی دیگه ازدواج کنه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اگه واقعا عاشقت باشه  نمیتونه با کسی دیگه ازدواج کنه

من میترسم😢

چهار ماه  ازمن جدا شد من به معنای. واقعی مردم خیلی سخت گذشت برام‌

من امیدوارم بدون رضایت پدر باهیچ پارتی نشه عقد کرد

من میترسم اگه قبول نکنم باز منو ول کنه بره عروسی کنه میمیرم‌من  اگرم قبول کنم یعنی به پدرم‌خیا ...

محال که ولت کنه چون هم عاشقته هم اینکه دختر عاقلی هستی که به پدرت احترام گذاشتی. مطمئن باش علاقه اش بیشتر میشه. احترام ، عشق، تایید و تحسین یادت نره اینا مرد رو وابسته میکنن