2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست
چون برادرش اومد خواستگاری من نخواستم مادرش پیله کرده همه رو پر کرده گوش پدرمنم خونده  پدر منم ...

خب حق داره پدرت نمیخواد غرور شما لطمه ببینه به نظرم سعی کنین شرایط رو با رضایت درست کنین و صبر کنین و به زمان بسپارید چون بعدا خانواده ها قهر میکنن و تو شرایط مختلف پشتتون درنمیان 

سلام سنا خوبی؟ 

من از اون اول اول دنبالت میکردم

چندباری هم برات پست گذاشتم

فرشاد حق داره بخواد سریعتر ازدواج کنید

ولی بنظرم این راهش نیست

کاری به چیزای دیگه ندارم

ولی پدرت گناه داره اون یجورایی حامی تو هست و می‌ترسه که خواهرش بخواد اذیتت کنه

خودتم یه بار گفتی که بابام گفته فرشاد پسرخوبیه

ولی دلیل مخالفتش بخاطر مادرشه

فرشاد رو راضی کن رو مخ عمت بره

وگرنه این فایده نداره

کاربری واگذار شده است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سناجون این راهش نیس

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

چون برادرش اومد خواستگاری من نخواستم مادرش پیله کرده همه رو پر کرده گوش پدرمنم خونده  پدر منم ...

پدرتون درست میفرمایند ،حتما به حرفشون گوش کنید،نمیگم از عشقت دست بکش،صبور باش با رضایت خانواده‌ها ودعای خیرشون زندگی قشنگتر میشه.

وای سنا چه شرایط سختی

اگه میتونی و خانوادت جنبشو دارن یه روز با پدر ومادرت صحبت کن بگو فکر جدا شدن ما رو از ذهنتون پاک کنید یا اجازه میدید ما با هم عقد کنیم یا یواشکی عقد یا صیغه هم میشیم

که اگرم اینکار رو کردین بدونن که قبلا تذکر داده بودین

باز خودت بهتر از ما میدونی گفتن چه حرفی تو خونوادت امکانپذیر هست یا نیست

ولی شهامت داشته باش و نترس

پدر ومادر زود تسلیم فرزندانشون میشن

سلام سنا خوبی؟  من از اون اول اول دنبالت میکردم چندباری هم برات پست گذاشتم فرشاد حق داره بخو ...

سلام‌عزیزم اره گلم ‌میشناسمش

قبلا دراین مورد باهام حرف زد من زیاد جدی نگرفتمش 

تا دوباره امروز این بجث کشید حقیقتش خودم یجوری شدم میدونم پدرم خیلی ناراحت میشه بهش گفتم صبر میکنیم گفت اره اولش ک صبر میکینم ولی فک‌ نکنم برا کسی مهم باشه گف میبینم من نسبت بهشون حساس بودم از احساسم گذشتم بخاطر اونا ولی برا اونا اصلا مهم نیست 

دیگه رد داده من نه میتونم از فرشاد بگذرم نه از بابام 🥲

خدا کنه صبر کنه‌همه‌چی درست شه کار به یواشکی دزدی نرسه

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
وای سنا چه شرایط سختی اگه میتونی و خانوادت جنبشو دارن یه روز با پدر ومادرت صحبت کن بگو فکر جدا شدن ...

موندم بخدا از فرشاد میتونم بگذرم نه از بابام 

فرشاد هی این موضوع به رخم میکشه چندمین بارع میگه سختمه‌دیگه نمیتونم تحمل کنم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
راضی میشن سناجون وقتی هیچ کدوم حاضر به ازدواج با کس دیگه ای نشین اونام کوتاه میان چاره ای ندارن

من که راضیم به همین با هم بودنمون تا ی روزی بقیه راضی شن اما فرشاد  دیگه صبرش تموم شده ☹️ چندیمن باره داره به رخم ‌میکشه 

سناجون این راهش نیس

منم‌دلم‌رضا نمیده 🥲

سلام‌عزیزم اره گلم ‌میشناسمش قبلا دراین مورد باهام حرف زد من زیاد جدی نگرفتمش  تا دوباره امرو ...

خیلی جدی خودت تنها با بابات حرف بزن بگو که تا آخر عمر نمیتونی فرشاد رو فراموش کنی بگو که با هیچ کس جز فرشاد ازدواج نمیکنی؛بگو شما با این کارتون فقط منو نابود میکنید بزار بدون جدی هستی بچه نیستی که بگن یه مدت دیگه فراموش میکنه

منم‌دلم‌رضا نمیده 🥲

خدا کریمه  یکم صبر کنین..یا فرشاد به خانوادش بگه اگه موافق نباشین این کارو میکنیم همین طور شما...بگین که لای منگنه نزارین مارو تا احترام شما هم حفظ بشه

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

سلام عزیزم حتی اگە با پارتی بشە پس اصل قضیەوحلال بودنتون رو چکار میکنی؟ عقد بدون رضایت پدر درست نیست

عزیزم این راه رو فراموش کنید وقتی ایشون انقدر مصممە برای بدست آوردنت دوبارە وچندبارە اقدام کنە، بهت قول میدم میشە

شما هردو همو میخوایید پافشاری کنید

اصرار بەخواستن هم کنید شدەبا گریەوزاری و بزور پدرتو راضی کن اما تن بە عقد بدون اطلاع ندە

حرمت پدرت رو حفظ کن، ایشون بە پشتیبانی از دختر عزیزش جلوی مخالفت خواهرومادرش  مخالفت کردە چە بسا ازتە دل خود فرشاد و قبول دارە راضی بشە بە ازدواج

توهم فرشادو دلگرم کن و بارها بهش بگو ویادآوری کن کە بدون اون نمیتونی و درجواب اقدام دوبارش بازم پشتشی و تلاشتو میکنی

اینبار کسایی کەهمدلتونن رو همراه کنید باخودتون همونطور کە مخالفا پشت همن شما و خواهر برادراتونم  اصرارداشتە باشید بە محرمیت...

ازخدا میخوام مراد دلتون حاصل بشە عزیـــزم

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
سلام عزیزم حتی اگە با پارتی بشە پس اصل قضیەوحلال بودنتون رو چکار میکنی؟ عقد بدون رضایت پدر درست نیست ...

میدونی من‌امیدوارم‌هیجوره نشه بدون رضایت پدر فرشاد درست خیلی دوست دارم قبلا میگفتم اگه این درخواست بکنه بدون‌هیچ‌فکری قبول میکنم اما الان که بحثش میکنه دلم میلرزه  

من‌هیجوقت نمیتونم‌با آبروی پدرم بازی کنم از طرفی فرشادم نمیتونم از دست بدم قبلا فرشاد‌مخالف اینکارا بود اصلا حرفشم نمیزد اما الان چنباریه داره بهم میگه خیلیم جدی من‌همش میگم بابا این همه صبر کردیم اینم روش دلم روشنه همه چی درست میشه میگه یکم  صبر میکنم اما دیگه طاقتم تموم‌شده دلم‌زندگی مشترک میخاد از تنهایی بیزارم تاکی یواشکی با هزار استرس ده دقیقه ایی ببینمت🥲