2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست
رفتار خانواده ها بعدش چجوری بود باهاشون

عزیزم ما رو که انقدر با عزت و احترام بردند بعدش انقدر سبکمون کردند و جونمون به لبمون رسوندن!   وای به حال تو که بدون اجازه اشون بخواهی بری عقد کنی!  انقدر رو ذهن پسرشون کار می کنند که این دختر خراب بوده که آویزون تو شده وگرنه سر سنگین تو خونه اش می نشست نا آبرومندانه بریم عقدش کنیم! 

از همون اول عقد شمشیر همه از رو می بندند!  اگه زندگیتون به جدایی بکشه که اون برمی گرده به آغوش خانواده اش و تو هستی که همه طردت می کنند! 

پسر همه اگه واقعا دوست داشت تو رو تو همچین شرایط سختی قرار نمی داد! تو رو با عزت و احترام از خونه اتون می برد نه دزدی و یواشکی! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
عزیزم ما رو که انقدر با عزت و احترام بردند بعدش انقدر سبکمون کردند و جونمون به لبمون رسوندن!   ...

همه اینجوری نیستن  یکی شاید راحت تهمت خرابی به یه دختر بزنه  اما یکی ام هست حاضر نیست بهیچ قیمتی دل دیگری را بشکونه چه برسه به یه دختر بگه خراب

دختر خاله من خانواده ها راضی نمیشدن خودشون رفتن عقد کردن یکی دو ماه قهر بودن بعد آشتی کردن به ولله قسم پدر شوهرش چندین بار ازش معذرت خواهی کرده بخاطر قضاوت بی مورد قبل عقدشون  هر جا میشینه ازش تعریف میکنه یه دختر داره میگه دخترام دو تا شدن از بس با هم خوب شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه اینجوری نیستن  یکی شاید راحت تهمت خرابی به یه دختر بزنه  اما یکی ام هست حاضر نیست بهیچ ...

همه هم انقدر خوب نیستند ، فامیل شما از برگزیدگان روزگاره! 

من همین تهمت خرابی با گوش های خودم شنیدم که به یه زن تو فامیل های شوهرم نسبت دادن اونم توسط آدم هایی که خودشون خیلی مومن می دونستند!  

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
وایی‌خدای من نمیدونستم‌بخدا من اصلا در حق پدرم چنین ظلمی نمیکردم اصلا‌نشنیده بودم فرشاد گفت با پارتی ...

اره عزیزم من در همین حد میدونستم
انشاالله که اصلا همچین چیزی لازم نباشه و همه چی به راحتی اتفاق بیوفته براتون تا زود زود برین سر خونه زندگی خودتون