2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست
اگه مطلقه باشی نیاز ب اجازه پدر نداری

مجردم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
محال که ولت کنه چون هم عاشقته هم اینکه دختر عاقلی هستی که به پدرت احترام گذاشتی. مطمئن باش علاقه اش ...

خدا کنه 🥺

ایشاالله که بدون رضایت پدر نشه عقد کرد 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته

من ۲۰

اون ۳۱

میگه عقد‌میکنیم‌ میریم سر زندگیمون تا مجبورشن قبول میکنن عروسی میگیریم 

خیلی ام خوبه  فقط حتما حتما قبلش به دو تا خانواده بگین اگر قبول نکنید میریم عقد میکنیم  قبول نکردن برید با نامه از دادگاه عقد کنید  

من قبلا میگفتما اگه فرشاد چنین درخواستی بهم بده قبول میکنم  اما حالا که بحثش کشیده هی میپیچونم ...

صبر الکی میکنید خانواده ها زدن خودشون به بی خیالی همین عید فطر بهشون بگین قبول کردن بهتر  نکردن هم برید ازدواج کنین  

ازدواج کنین که خیلی بهتره تا بخواید بدون ازدواج با هم در ارتباط باشین  

من میترسم😢 چهار ماه  ازمن جدا شد من به معنای. واقعی مردم خیلی سخت گذشت برام‌ من امیدوارم بدو ...

نترس 

دختر قوی مطمئنم هستی و میمونی 

اگه بخواد همچین مردی باشه همون بهتر که نباشه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

سنا جون دوراهیه سختی هست ولی بااینکار پدرت میشکنه . ببین طرفای ماوقتی مخالف ازدواج دونفرباشن پسرو دختر باهم فرار میکنن دخترو میبره خونه فامیلاش یابزرگه فامیلی کسی بعد انگار دختر اون خونواده میشه بزرگترا میرن پادر میونی وبارها پیش اومده پدر دختر گفته دخترم برام مرده رضایت نداده وچندماه یا یه سال طول کشیده ودختر و پسر باهم هیچ رابطه زناشویی ندارن ها بازم بزرگا پاپیش میزارن وبدون رضایت پدر هیچکاری نمیکنن بعضیام همون اول رضایت میدن میگن اول برو طلاوجهازش روبخر بعدبیاشنااسنامه بهت میدیم عقدمیکنن بعدش عروسی و خونواده عروسم به هیچوجه عروسی نمیرن تایه مدت بعد بزرگترا عروسو دومادو میبرن خونه پدرش اشتی میدن. ولی بازم میگم دخترو میبرن ولی میزارن خونه یکی اما دست ازپاخطا نمیکنن اگه شمام ازین رسما دارین بازم بهتراز عقد یواشکیه وقتی یکی بدون اجازه عقد کنه پدر عروس دیگه هیچ جوره کوتاه نمیاد .فرشاد باید بازم بیاد خواستگاریت بگه من خودمم تنهام بدون خونواده قبولم کنید بلکه بابات راه اومد نیومدم میفهمه اخرش یه کاری میکنین شاید ازترس اینکه ابروریزی شه کوتاه اومد

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

خدا کنه 🥺 ایشاالله که بدون رضایت پدر نشه عقد کرد 

سلام سنای عزیزم ببین باید با خانواده ها اتمام حجت کنید تا کم‌کم دلشون نرم بشه به مامان بابات بگو اگه رضایت ندین ومن کاری کردم فقط خودتونو سر زنش کنید نه من رو از طریق برادرت یا خانمش بهشون گوش زد کنید تا عواقب کار رو بسنجن ورضایت بدن از مادرت بخواه و خواهش کن بگو رضایت ندی من میمیرم بگو پدرتو راضی کنه نترس از بیماری مامانت میتونی باباتو بترسونی وبگی اگه چیزی بشه مامانم بیشتر ضربه میخوره خلاصه تامیتونی تلاش کن تا فرشاد بیچاره مجبور به کاری نشده

سلام بچها پبشنهاد همتون اینه که با بزرگ ترا حرف بزنیم بقول فرشاد کار بیخودیه هیجوره راضی نمیشن اینا خیلی وقته قضیه مارو بستن حتی یکی یه روزم حرفی درموردش نمیزنه پدرمنم مخالف سرسخت مث مادر فرشاد هرچقدر حرف بزنیم بجایی نمیرسیم 

منم اصلا دلم به عقد یواشکی راضی نیست چون میدونم که پدرم داغون میشه دعا کنید فرشاد سر عقل بیاد چون زده به سیم آخر امشبم با مامانش بحثش زده خواهرش زنگ زده به من التماس میکرد با فرشاد حرف بزن مامانم خیلی غصه میخوره میگ به مامانم گفته من بخاطر شما باید حسرت دامادیم به قبرببرم😔

من زنگ زدم بهش گفت میخوابم حالم خوش نیس ولی نگفت دعوا کردم 

خیلی شرایط بد شده

سلام بچها پبشنهاد همتون اینه که با بزرگ ترا حرف بزنیم بقول فرشاد کار بیخودیه هیجوره راضی نمیشن اینا ...

اون بنده خدا هم حق داره. سی سالشه دلش میخواد زندگیش سرو سامون بگیره.

ان شالله هر چه زودتر دل عمه ت نرم شه و راضی به ازدواجتون بشه تا شما از بلاتکلیفی دربیاین

سلام بچها پبشنهاد همتون اینه که با بزرگ ترا حرف بزنیم بقول فرشاد کار بیخودیه هیجوره راضی نمیشن اینا ...

به نظرم این دعوا نیاز بوده😁فرشاد یاید حرفاشو به مادرش بزنه  چندبار که بگه بالاخره مادره شاید دلش به رحم بیاد و بفهمه که پسرش واقعا دوست داره ازدواج کنه اونم فقط با دختر دائیش

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

ان شاالله همه چی درست میشه

الان با مادرش حرف زده بازم مخالفه  دوباره بیاد با بابای تو حرف بزنه بگه اگه قبول نکنید میریم از دادگاه نامه میگیریم عقد میکنیم  تو با مادرت حرف دستش ببوس بگو با بابات حرف بزنه راضیش کنه بیاد رضایت به عقدتون بده 

خواهرش خبر داره دوباره با همید؟ اگه واقعا طرف تو و فرشاده میتونه با مادرش صحبت کنه دلش رو نرم کنه یا حتی با فرزاد صحبت کنه تعجب می کنم چرا هیچ کاری نمی کنه تازه انتظار داره تو به فرشاد بگی سکوت کنه و از علاقش چیزی نگه!