2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 138 پست

سنا من تا الان چیزی نگفتم ولی درمورد شما دونفر فک کنم تنها راه همین باشه شاید درستشم همین باشه قربونت برم سخته می دونم ولی خانواده ها خودشون باعث شدن وگرنه که شما الان چند وقته دارین تلاش می کنین با احترام و خوشی اتفاق بیافته ولی خب مجبوری یه چیزایی رو از دست بدی و به فرشاد برسی تو این زمینه داداشتم پشتته خداروشکر بعد یه مدت خانواده ها هم یادشون میره .فرشاد به اندازه کافی سن و تجربه و فهم و شعور داره که بدونه درستش چیه بنظرم به حرفش گوش کن عزیز دلم 💋

نه بابا سنا جان صبر کنید چندین بار هم که شده فرشاد با مادرش صحبت کنه تو هم هیچ کاری نکن 

بعدشم الان حرف حساب عمت چیه؟تو رو برا فرزاد میخواد یعنی،منظورش از مخالفتش اینه یا کلا میگه چه فرشاد چه فرزاد تو رو انتخاب نکنن

مثلاً اگه تو به فرزاد بله بگی عمت راضی به ازدواجه؟چی میخواد دقیقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها پبشنهاد همتون اینه که با بزرگ ترا حرف بزنیم بقول فرشاد کار بیخودیه هیجوره راضی نمیشن اینا ...

خوب حالا که اینجوریه حرکت فرشادم خوبه که بامادرش بحث میکنه بالاخره توسکوت که نمیتونین یهویی برین عقد کنین همیشه این بحثوباید پیش بکشید تاخسته شون کنید اخرش میگین به هر دری زدیم شما قبول نکردین دیگه گله ی نداشته باشین  خونوادتم گفتن بگونتونستم ازش بگذرم شمام کوتاه نیومدین راهی نداشتیم جز عقد یه مدت ناراحتی پیش میاد ولی اخرش راه میان باهاتون شما دوتانمیتونین بدون هم زندگی کنین 

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

سلام بچها پبشنهاد همتون اینه که با بزرگ ترا حرف بزنیم بقول فرشاد کار بیخودیه هیجوره راضی نمیشن اینا ...

سنا چرا به خواهرش نمیگی مادرشو راضی کنه بگو تو خودت دختری درک میکنی بگو بجای اینکه هی به من بگی فرشاد رو ارو م کنم به مادرت بگو بافرشاد راه بیاد و بزاره به عشقش برسه ببین احساساتشو تحریک کن بهش بگو تو خودت بچه داری بترس از روزیکه اتیش دل شکسته من وفرشاد خدایی نکرده دامن تویی که بی گناهی رو بگیره خواهش میکنم اینو بهش بگو

عزیزم به حرف خواهرش گوش نده فرشاد رو از کاراش منصرف نکن خود این بحثها وناراحتی ها باعث میشه کم کم کوتاه بیان مطمین باش 

سنا جان مادرت تا جایی یادمه مشکل قلبی داشت استرس وناراحتی براش خوب نیست بدونه اطلاع خانوادت کاری نکن خدایی نکرده یک عمر حسرت نخوری ،سعی کن از طریق احساسی مادرتو راضی کنی با پدرت صحبت کنه اگه خانوادت راضی بشن بدونه اجازه واطلاع خانواده فرشاد میشه عقد کرد

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

چه کاری خوبی کردکه این دعوا رو راه تنداخت کم کم داره ازش خوشم میاد دیدی خودتو گرفتی چه تاثیری رو فرشاد داشت؟!

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
چه کاری خوبی کردکه این دعوا رو راه تنداخت کم کم داره ازش خوشم میاد دیدی خودتو گرفتی چه تاثیری رو فرش ...

یادتونه یه مدت منم همینجوری نا آروم بودم هی ترس از دست داشتنش داشتم الان اون اینجوریه

مامانش بهش گفته صبر کن سربازی داداشت تموم بشه حرف میزنیم دوباره بزار داداشت بیاد جلو چشام باشه

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
از فرزاد کمک بگیرید خواهر فرشاد بافرزاد حرف بزنه تا اون خانوادش قانع کنه که اجازه بدین فرشاد ازدواج ...

مادرش گفته داداشت میاد حرف میزنیم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سنا جان مادرت تا جایی یادمه مشکل قلبی داشت استرس وناراحتی براش خوب نیست بدونه اطلاع خانوادت کاری نکن ...

ن عزیزم امیدوارم‌هیچوقت کارمون به اینجا نکشه حالا مادرش گفته صیر کن سربازی داداشت تموم‌شه بیاد یکم امیدوار شدیم🥲

یادتونه یه مدت منم همینجوری نا آروم بودم هی ترس از دست داشتنش داشتم الان اون اینجوریه مامانش بهش گف ...

سنا اون تحویل نگرفتنه عجب کارساز بود  ترس برش داشته مبادا از دستت بده

سنا اون تحویل نگرفتنه عجب کارساز بود  ترس برش داشته مبادا از دستت بده

اره واقعا کاش به حرفتون زودتر گوش میدادم😂

سربازی داداشش کی تموم میشه؟؟؟

هنوز ی سالش مونده فکر کنم