2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم به این حرفا حساسن برای ما عجیب غریب میاد سه نفریم میخوام برم اداره اب بیان کنتورو چک کنن

ن چون کنترمون با مادر شوهر یکیه میخاستم ببینم من زیاد استفاده میکنم یا مادر شوهر

ن چون کنترمون با مادر شوهر یکیه میخاستم ببینم من زیاد استفاده میکنم یا مادر شوهر

ما هم همین مشکلو داریم یکی از واحدامون تعدادشو درست نمیگه دوماد سرخونه اورده میگه نه مهمونه

اخه مهمون با لباس توخونه پلاسه خونه ات اشغالا هم شب میزاره سرکوچه؟!!

اون یکی هم وسواسیه شر شر صدای اب همش باز داره شستشو میکنه

کنتور ولی یکیه

بهرحال برای تعداد واحدای ما که پنجه قبضی که میاد معادل یه ده واحدیه نمیفهمم چرا

دعانویس مادر ج نده ست و همچنین تبلیغچی هاشون

ما هم همین مشکلو داریم یکی از واحدامون تعدادشو درست نمیگه دوماد سرخونه اورده میگه نه مهمونهاخه مهمون ...

ای بابا نمیدونی رنج قیمت چنده الان شما برا ۳ نفر چقدر میدین

ما هم همین مشکلو داریم یکی از واحدامون تعدادشو درست نمیگه دوماد سرخونه اورده میگه نه مهمونهاخه مهمون ...

مدیر ندارین مگه

بگو من سهمم رو کمتر پرداخت میکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ای بابا نمیدونی رنج قیمت چنده الان شما برا ۳ نفر چقدر میدین

ببین اصلا به تعداد نیست که آب از یه حدی بگذره پلکانی قیمتش میره بالا

مثلا چون شما دوخانوار هستید اون برای خودش شما هم برای خودتون مصرف عادیه ولی جمعا روی یک کنتور تصاعدی میشه

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

حالا ماهم مورد داشتیم مستاجر بود میگفت فقط منو خانومم هستیم پسر و دخترم دارن تا ماه دیگه میرن سر خونه زندگیشون بعد رفتن جای دیگه ولی همچنان بچه هاش مجردن😐

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

خب چقدر میدین😂😑

این ماه کل مبلغ قبض اب هفت میلیون خورده ایی بوده

تقسیم به تعداد نفرات ساختمون شده سهم واحد مایی که سه تاییم شده هشتصدو خورده ایی

دعانویس مادر ج نده ست و همچنین تبلیغچی هاشون

ببین اصلا به تعداد نیست که آب از یه حدی بگذره پلکانی قیمتش میره بالامثلا چون شما دوخانوار هستید اون ...

میدونم میخام ببینم اونایی ک کنتور جدا دارن چقدر براشون میاد