2777
2789
عنوان

این چه فانتزی هس که من دارم😐🙄

1127 بازدید | 64 پست

همش تو ذهنم اینه مادر پسری میشم که از شوهرمه 

یعنی خودم به دنیاش نیاوردم😐

خدایی کسی همچین فانتزی خنده داری داشته؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راستش  ولی فانتزی من

دارم از یه کوه میرم بالا بعد لیز بخورم یه پسر منو بگیره تا نیوفتم و باهاش چشم تو چشم. شم و 

ولم کنین به حال خودم زیاد فیلم کره ای دیدم🥴

کاش وقتی کسی میره خاطراتشم ببره:):.. 
باید میگفتی از هوومه

نهههه😐

مثلا از خانومش طلاق گرفتهه 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
نوجونی؟

22سالمه🙄😐

دوستم تو ازدواج دومش مادر دختری شد که براشوهرش بود و الان بزرگش کرده خانومی شده براخودش کلی هم بهش افتخار میکنه انگاری بچه خودشه

البته مادر دختره بعد بدنیا اوردنش از دنیا رفته

نه راستش  ولی فانتزی من دارم از یه کوه میرم بالا بعد لیز بخورم یه پسر منو بگیره تا نیوفتم و با ...

😂😂😂😂 اووه من که از اینا زیاد داشتمم

دوستم تو ازدواج دومش مادر دختری شد که براشوهرش بود و الان بزرگش کرده خانومی شده براخودش کلی هم بهش ا ...

همین فک میکنم خیلی دل بزرگی می خواد مادری کردن برای بچه ای دیگه ای