2777
2789
عنوان

این چه فانتزی هس که من دارم😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 64 پست
منم همیشه دوست داشتم بچه های کسی رو بزرگ کنم که مادرشون مرده باشن من در حقشون مادری کنم و کم براشون ...

انگار کار خیلی خفنینه 

حس بزرگی به ادم میده🙄

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بح بح  پدرش هم بسیار پولدار  که منم سر ماجرای ازدواج قهرم باهاشون  و شرط دیدن نوه ...

خودشون پشیمون میشن وقتی میبینن تو چه دختر خانم و خوبی هستی😂

شوهرت از همون اول نصف اموالش را میزنه به نامت و شرط هم میذاره برای اینکه کدورت ایجاد نشه و یا الکی باعث بحث نشه توبه کسی نگی ....

خلاصه تا میتونی فانتزی های جدید پیدا کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خ ودشون پشیمون میشن وقتی میبینن تو چه دختر خانم و خوبی هستی😂 شوهرت از همون اول نصف امو ...

عاح 

عالیهه همیناا 

با همینا ادامه زندگی سر میکنم😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
2790
2778
2791
2779
2792