2777
2789
عنوان

این چه فانتزی هس که من دارم😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 64 پست

من که فانتزیم یه شوهر جنتلمنه دختر کش بود وضعیتم اینه...وای به تو 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خوبه من فانتزیام مردهیکلی وخوشگل منو بدزده زندانی کنه خونش وحاملم کنه وفانتزی عجیب دیگه

😂😂😂😂وای

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

همه چی امکان داره..😥....من اگه عاشق زنی بشم‌ک بادار نشه.مطلقه باشه..فرق نداره..فقط ادم حسابی 

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

فانتزی مسخره من بود .....دقیقا هم فک کنم به سرم اومد ...چون بچه دارنمیشم .اخرش هم باید از شوهرم جدابشم و برم زن یکی بشم ک بچه داره😬 

انصافا فانتزیتو عوض کن قبل اسیر شدن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

حالا اینقدر فکر کن تا جذبش بشی😂

نکن تروخدا

یه فانتزی جدید بساز از فکر این یکی بیا بیرون

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب به چه دردی میخوره حتما پسره هم سنش زیاد باشه😐😂

نههه یکی دوسالش باشه 

کلا منو مادرش بدونه🙄

فقط مردم بفهمه🤣

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
۱۵ من انگار جذب کردم😂

راضی هستی؟

همونجوری هست که بهش فک میکردی؟

نههه یکی دوسالش باشه  کلا منو مادرش بدونه🙄 فقط مردم بفهمه🤣

ها من فکر بد کردم😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

2790
2778
2791
2779
2792