2777
2789
عنوان

مرگ🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 75 پست
ایشالا دست پر بریم 😞😞

انشالله 

من تجربه خیلی کم از مرگ دارم ولی بخاطر دعای مادرم برگشتم 

با خودم میگم خداروشکر که نرفتم من که چیزی از این دنیا ندارم ببرم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

منم وقتی زیاد بهش فکر میکنم اعصابم به هم میریزه

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی من اولاد حضرت زهرام ساداتم ماهم عذاب میدن هیچ فرقی نیست میان ما و دیگران  من عاشق اینم که ...

😞😞😞

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
من ترس از مرگ ندارم از عذاب قبر و جهنم میترسم

وای عذاب قبر خیلی وحشتناکه یجا خوندم میگن حتی شیری ک از مادر خوردی رو پس میدی😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
مستند زندگی پس از رو ببینید و‌کتاب سیاحت غرب رو بخونید

زندگی پس از زندگی رو نگاه میکنم هرروز مرسی گلم

افرین 😍ی آیه هس میگ تنها با یاد خدا دل ها آرامش می‌گیرد واقعا حقیقت داره

الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره نظر منم همینه میگم خدا این دنیا خیلی هوای آدما رو داره ای کاش اون دنیا هم مث این دنیا اینقد خدا ...

ایشالا ک بنده خوبش باشیم همگی

جوووون من😁یعنی ما آتش برمون حرامه؟؟؟آخجوووون

😂😂😂خوندم تو ی کتابی گلم 

من به اینکه بدنم تجزیه و نابود بشه اصلا نمیتونم فکر کنم چرااا آخه😭

اره خیلی پیچیدس برا همین میگم مبهمه😶😶