2777
2789
عنوان

مرگ🔞🔞

580 بازدید | 75 پست

کیامثل من زیاد ب مرگ فکر میکنن؟البته شنیدم هرکس زیاد ب مرگ فکر کنه عمرش طولانی میشه اصلا دست خودم نیس ذهنمو جای دیگه سوق میدم اما ناخوداگاه باز حواسم میره سمت مرگ.ولی واقعا وقتی ادم فکر میکنه میخاد دیوونه بشه بمیری بعد بزارنت زیر خروارها خاک دوباره زنده میشی و وارد ی دنیای جدید میشی خیلی خیلی پیچیدس بنظرم پیچیده تر از مرگ نداریم خیلی مبهمه خیلی . ب این فکر میکنم وقتی بمیریم مثل الان دلمون تنگ میشه برا کسی یانه؟چون تو زندگی پس اززندگی هرکی میاد میگه وقتی از جسم جدا شدم هیچ دردو ناراحتی نداشتم یجا خوندم نوشته بود سیدهارو با یخ عذاب میدن اون دنیا چون اتش بهشون حرامه بخاطر اینکه اولاد حضرت زهرا هستن ولی واقعا مرگ خیلی رمزالود و سریه دلم میخاد همه چیو درموردش بدونم که چ اتفاقایی میفته اون دنیا روز قیامت تکلیف هرکسی چ میشه و اخرش چی میشه!!!!

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از مرگ نمی‌ترسم 

خیلی به دنیای دیگه فکر میکنم 

دارم تلاش میکنم که اینجا خودم رو برای دنیای دیگه آماده کنم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عجب جالبه منم مثل توبااین تفاوت که من میترسم 😅😅

ن من نمیترسم دوس دارم بدونم چجوریه😊😅

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

فایل سوتی آن سوی مرگ یا کتابش بخون شاید برات جالب باشه من که خودم لذت بردم

فایل صوتیش هست آیت الله امینی خواه یه همچین چیزی کتاب آن سوی مرگ رو داخل سخنرانیش روایت می‌کنه 

منم از مرگ نمی‌ترسم  خیلی به دنیای دیگه فکر میکنم  دارم تلاش میکنم که اینجا خودم رو برای ...

ایشالا دست پر بریم 😞😞

ب جاش ب خداوند فکررکن عزیزم خیلی آروم میشی

مرسی گلم حتما امتحان میکنم😊😍

من از مرگ فقط به خاطر دختر کوچولوم میترسم چون هیچ پناهی به غیر از من نداره توی این دنیا. دلم میخواد خودم بزرگش کنم تا با خدا آشناش کنم.

خانواده پدرش اصلا اعتقاد به هیچ چیزی ندارن دلم میخواد روی قاعده و اصول خودم بزرگ بشه. 

هعی من اولاد حضرت زهرام ساداتم ماهم عذاب میدن هیچ فرقی نیست میان ما و دیگران 

من عاشق اینم که از کربلا بر میگردم تو راه برگشت کشته بشم یک جورایی عاشق شهادتم 

عاشق اینکه تو راه اهل بیت بمیرم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

فایل سوتی آن سوی مرگ یا کتابش بخون شاید برات جالب باشه من که خودم لذت بردم فایل صوتیش هست آیت الله ...

مرسی از پیشنهادت عزیزم از کجا میتونم تهیه کنم؟