کیامثل من زیاد ب مرگ فکر میکنن؟البته شنیدم هرکس زیاد ب مرگ فکر کنه عمرش طولانی میشه اصلا دست خودم نیس ذهنمو جای دیگه سوق میدم اما ناخوداگاه باز حواسم میره سمت مرگ.ولی واقعا وقتی ادم فکر میکنه میخاد دیوونه بشه بمیری بعد بزارنت زیر خروارها خاک دوباره زنده میشی و وارد ی دنیای جدید میشی خیلی خیلی پیچیدس بنظرم پیچیده تر از مرگ نداریم خیلی مبهمه خیلی . ب این فکر میکنم وقتی بمیریم مثل الان دلمون تنگ میشه برا کسی یانه؟چون تو زندگی پس اززندگی هرکی میاد میگه وقتی از جسم جدا شدم هیچ دردو ناراحتی نداشتم یجا خوندم نوشته بود سیدهارو با یخ عذاب میدن اون دنیا چون اتش بهشون حرامه بخاطر اینکه اولاد حضرت زهرا هستن ولی واقعا مرگ خیلی رمزالود و سریه دلم میخاد همه چیو درموردش بدونم که چ اتفاقایی میفته اون دنیا روز قیامت تکلیف هرکسی چ میشه و اخرش چی میشه!!!!
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
من تجربه خیلی کم از مرگ دارم ولی بخاطر دعای مادرم برگشتم
با خودم میگم خداروشکر که نرفتم من که چیزی از این دنیا ندارم ببرم
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!