2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بعضی از نینی سایتی ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 58 پست
واقعا متاسفم که فک میکنی فروشه  این اصلا مال من نیست منم مثل شمام که توی این کلاس شرکت کردم&nb ...

بله حق با شماست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر عیدی دعوا میکنن...

سر اینکه جهیزیه دارند میبرن پول ماشین را کی بده دعوای بد میکنن...

فنجون شون می افته میشکنه دعوا میکنن..

و ..

میان سایت با خانم های سایتم دعوا میکنن و نفرین میکنن و ...

به نظرم خیلی خانم ها اینجا هستند که اصلا بلد نیستن تو زندگی مشترک چه باید کرد ...مدام اهل دعوا ...بعد میگن شوهرمون چرا اهمیت نمیده ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

برا بعضی چیزا مث خساست مث شکاک بودن مث کتک زدن ..‌‌ طلاق برا ایناست چون درست شدنی نیستن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
سر عیدی دعوا میکنن... سر اینکه جهیزیه دارند میبرن پول ماشین را کی بده دعوای بد میکنن... فنجون شون ...

خوب حرف منم همینه 

بابا بخدا من نه صاحب این کلاسم نه پولش میره توی جیبم 

من یه زنم مثل بقیه که فقط توی این کلاس شرکت کردم و نتیجه دیدم بعد یه عده میان اینجا میگن 

روش خوبیه برای فروش 

یا توهین میکنن

دیگه نمیدونم چی بگم

😐😑 

برا بعضی چیزا مث خساست مث شکاک بودن مث کتک زدن ..‌‌ طلاق برا ایناست چون درست شدنی نیستن

برای خساست و کتک زدن هم این کلاس راه حل داره 

برای شکاک بودن هم راه حل داره 

بابا بخدا راه حل داره این کلاس تا طلاق توی جامعه کم بشه

😐😑 

برای خساست و کتک زدن هم این کلاس راه حل داره  برای شکاک بودن هم راه حل داره  بابا بخدا ر ...

راه حل میدونم داره ولی ایا مرد ایرانی میپذیره بره کلاس و مشاوزه؟؟؟؟ مشکل اینجاست ک خودشون بی عیب میدونن و زنشون رو بد و اصلا اهل مشاوزه نیستن اگر اهلش بود ک دنیا گلستون میشد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
راه حل میدونم داره ولی ایا مرد ایرانی میپذیره بره کلاس و مشاوزه؟؟؟؟ مشکل اینجاست ک خودشون بی عیب مید ...

خوب عزیزم این کلاس طوریه که اگه حتی فقط خانوم توی کلاس شرکت کنه شوهر خود به خود درست میشه برای اینه اصرار دارم که همه ببینن و خوب فکر کنن

😐😑 

نسخه خودتونو برای همه نپیچید ،همه مسائل رو نمیشه به همه گفت،من به عنوان یه زن فکر نمیکنم ادم بخاطرمسایل پیش پاافتاده طلاق بگیره ،همه مسایل رو که نمیشه گفت ،اینقدرهمه نگین تحقیق مثلایه مردهرزه رو با کدوم تحقیق میشه متوجه شد،البته منظورم این نیست که هر روزیه زن بیاره ،مردی که به زنش میگه من فکرمیکنم تو رو به عنوان زن ج ن ده اوردم و خودمم بهت تجاوز میکنم

⁦⁩⁦
خوب حرف منم همینه  بابا بخدا من نه صاحب این کلاسم نه پولش میره توی جیبم  من یه زنم مثل ب ...

من خودم کلاس های دکتر شیری را رفتم و اینجا گفتم ‌...برخی گفتند که خودِ دکتر شیری هستم ! انگار ایشون بیکاره یه سناریوی این مدلی بچینه برای حذب مخاطب ...برخی هم گفتن دارم تبلیغ میکنم...

اینجا خیلی ها حاضر به شنیدن نیستند ...تکونم به خودشون نمیدن...اصلا اشکالات خودشون را نمیپذیرن...راحت ترین کار این هستش که بگن نه تو غلط میگی و مبلغی ...خب من تبلیغ کننده اصلا ...نباید یه سرچ بزنی و خودت ۴ تا مطلب از شیری نه از هر جایی بخونی؟ 

خیلی ها اصلا  حاضر نیستند بخونن و یاد بگیرن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خوب عزیزم این کلاس طوریه که اگه حتی فقط خانوم توی کلاس شرکت کنه شوهر خود به خود درست میشه برای اینه ...

بنظرت مرد شکاک ک ثانیه ب ثانیه گوشی زنشو کنترل میکنه در خونه رو قفل میکنه یا یهویی میاد میپاد زنش رو میتونه بره کلاس؟ برا بعضیا همه مراحل قفله گلم اینجوری نیست ک نخان نمیتونن

نسخه خودتونو برای همه نپیچید ،همه مسائل رو نمیشه به همه گفت،من به عنوان یه زن فکر نمیکنم ادم بخاطرمس ...

اگه تاپیک رو درست بخونی  میبینی نوشتم آخرین راه طلاق آخرین راه 

اگه راهی نبود جدا شو 

من نسخه خودم رو برای همه نپیچیدم 

همه جور آدمیم توی این کلاس هست 

منم کسی رو اجبار نکردم که حتما بیا ثبت نام کن 

چاقو زیر گلوشون نذاشتم که 

😐😑 

بنظرت مرد شکاک ک ثانیه ب ثانیه گوشی زنشو کنترل میکنه در خونه رو قفل میکنه یا یهویی میاد میپاد زنش رو ...

اگه تاپیک رو کامل بخونین نوشتم آخرین راه طلاقه 

وقتی که دیگه مطمئن باشی هیچ راهی برای درست شدن وجود نداره

خیلیا توی این کلاس بودن شوهرشون به قول شما شکاک در قفل میکرده و ... ولی وقتی خانم توی کلاس شرکت کرده خوب شده شوهرش 

😐😑 

اگه تاپیک رو درست بخونی  میبینی نوشتم آخرین راه طلاق آخرین راه  اگه راهی نبود جدا شو  ...

شما نظرتو گفتی،منم نظرمو گفتم. چاقو نذاشتی ولی داری قضاوت میکنی که مقصر خودشو و فلان،نمک رو زخم مردم نپاش,شماهم هنوز اول راهی، خدامیدونه قراره چه اتفاقاتی برای همه پیش بیاد چیزی بدتر از شماتت نیست

⁦⁩⁦