2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بعضی از نینی سایتی ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 58 پست
عزیز دلم چون زندگی شما خدارو هزار مرتبه شکر گل و بلبل دلیلی نمیشه زندگی بقیه هم همینطور باشه وقتی یک ...

زندکی منم گل و بلبل نبوده از اول توی کلاس شرکت کردم اینجوری شد 

شوهر من الان یکساله خوبه پدر و مادرم نیومده  اما به لطف این کلاس دیشب فقط با یه جمله که من گفتم حاضر شد بیاد با اینکه میدونم از خانوادم متنفره و دلیل موجه داره 

چند نمونه گذاشتم توی تاپیک بیشتر کسایی که توی کلاس هستن خیانت دیدن و الان شوهراشون سر به راه شده 

خیلیا بودن میخواستن طلاق بگیرن و از طلاق برگشتن به زندگی عادی و خیلی چیزای دیگه 

اگه فقط ۱۰ دقیقه وقت بذاری بری کانال تجربه ها میفهمی چی میگم

😐😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ازین چیزایی که نوشتی مشخصه 😂

مشخصه که فکرت پیرو خرافاته 

من با آدم خرافاتی کاری ندارم 

چیزی رو هم به غیر حقیقت ننوشتم میخوای باور کن یا بگو دری وری برام مهم نیستی

😐😑 

مشخصه که فکرت پیرو خرافاته  من با آدم خرافاتی کاری ندارم  چیزی رو هم به غیر حقیقت ننوشتم ...

پیرو خرافاتی اونیه که هنوز به سن قانونی نرسیده ازدواج میکنه و بقیه رو هم تشویق میکنه با خیانت بسازن و میگه شوهر خیانتکار بقیه سر به راه شده

اصلا میدونی خیانت چه مقوله ی پیچیده ای هست 

که اومدی اینجا نسخه میپیچی عین خاله خانباجیا؟

پیرو خرافاتی اونیه که هنوز به سن قانونی نرسیده ازدواح میکنه و بقیه رو هم تشویق میکنه با خیانت بسازن ...

سنم کمه آره 

ازدواج کردم آره 

ولی نگفتم با شوهری کا خیانت میکنه بسازن گفتم بیا و شوهرتو درست کن تا دیگه خیانت نکنه

من خودم کسی هستم که خیانت دیده پس برای من الکی نسخه نپیچ با این طرز فکرت 

تو اول تاپیک رو درست بخون بعد بیا اظهار نظر کن و حرف بزن 

وقتی حتی نمیتونی منظور تاپیک رو بفهمی من چه توقعی دارم که حرف من رو بفهمی 

😐😑 

خلاقیت خوبی برای فروش داری

موفق باشی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡