2777
2789

چرا تا یکی از مشکلاتش با شوهرش میگه سریع میگید طلاق بگیر 

مگه طلاق راه حل خوبیه که سریع پیشنهاد میدید

یا خانومایی که از دست اخلاق شوهرشون خسته شدن چرا دنبال این نیستین که ببینین مشکل کجاست علت رفتار شوهر چیه

چرا تا یکی میگه چطور بعضیا شوهرشون به حرفشون گوش میده یه عده میان میگن شانس و اقبال 

یا دعا یا زبان زن یا مرد از زنش می‌ترسه

چرا این تفکر غلط رو بین خودتون رواج میدین چرا نمیای

زندگیتو درست کنی چرا تا یا چیز کوچیکی پیش میاد سریع جبهه میگیری و دعوا راه میندازی ؟

فکر نکن اینا نشونه اینه که من غرور دارم یا شوهرم اینجوری احترامم رو نگه میداره یا بزار ازم حساب ببره

هیچکدوم اینا درست نیست بخدا درست نیست 

چرا سعی نمیکنین از زندگی لذت ببرین 

چرا سعی نمیکنین رابطه هاتون رو درست کنین 

چرا چرا چرا چرا 

واقعا درکتون نمیکنم 

لطفا لطفا فقط به خاطر زندگیتون 

برای اینکه آرامش داشته باشین 

برای اینکه از زندگی لذت ببرین بیاین تاپیک قبلم 

راه حل گذاشتم براتون 

بخدا من خودم به چشمم دیدم 

شما ها گه رابطمون با شوهرتون خرابه دیگه بدتر از زنایی نیستین که شوهرشون جلوی چشمشون بل زن دیگه ای رابطه ج  دارن 

فقط ۱۰ دقیقه وقت بذار فقط همینقدر

لطفا اگه زندگیت برات مهمه بیا تاپیک قبلیم 🙏

😐😑 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای همینه طلاق زیاد شده  انگار حتی قبل ازدواجم میگن حالا ازدواج میکنم خوشم نیومد طلاق م ...

آره 

بخدا این راه حل نیست انگار از چاله در میای میفتی توی چاه

😐😑 

بابا الان یکی گفت شوهرش بعد عقد بهش گفت صرع داره تازه اجازه نمیده دختره به خانوادشم بگه باید‌جواب این‌ چی بدی 

بعد پسره هولشه زودتر عروسی کنه کار تموم کنه سر جمع یه ماه هم‌نامزد نبود

دختری که اینقدر ساده ست تو روز خاستگاری به خاستگار میگه من خانوادم بهش ارزش نمیدن برام‌لباس نمیخرن دوست دارم‌دماغم‌عمل کنم تو باید بکنی دراین حد ساده ست و بچه رو باید جی بهش گفت 

وقتی صرع رو ممکنه بچه های اون دختر هم بگیرند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چون بچه ان تجربه ی زندگی ندارن 

طلاق بد نیست خیلی وقتا یه راهه برای خاتمه دادن به بدبختی و شرایط اسف بار خانم ولی نه اینکه تا تقی به توقی مبخوره

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

بابا الان یکی گفت شوهرش بعد عقد بهش گفت صرع داره تازه اجازه نمیده دختره به خانوادشم بگه باید‌جواب ای ...

برای همینم راه حل داره بخدا تا قبل از ازدواج با یه مردی 

بتونی درست تصمیم بگیری

😐😑 

من ده ساله مشاور هستم تا شخصی میگه الف تا ی حرفش رو میفهمم که کجا دروغ هست کجا حقیقت!!! جرات نمیکنم بدون شنیدن حرفهای دوطرف نظر بدم ولی اینجا تا خانمی میگه ا.. بقیه تا طلاق، خیانت شوهر، پیدا کردن دوست پیش میرند... لازمه پیشرفت اگاهی است.... اگاهی هم با مطالعه صحیح بدست میاد

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊
چون بچه ان تجربه ی زندگی ندارن  طلاق بد نیست خیلی وقتا یه راهه برای خاتمه دادن به بدبختی و شرا ...

ربطی به بچه بودن نداره اگه بخوای حساب کنی پس منم بچم 

منم ۱۸ سالمه 

باید تمام راه های ممکن رو انتخاب کرد اگه راهی نبود 

آخرین راه طلاقه 

بخدا بودن کسایی که رفتن دادگاه طلاق بگیرن اومدن توی کانالی که گفتم و زندگیشون از این رو به اون رو شد 

😐😑